Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a, pusă pe șotii! Ce glume a făcut la adresa lui Donald Trump și Barack Obama

În timpul unui interviu cu Sir David Attenborough, Regina Elisabeta a II-a a făcut o mică glumă pe seama președintelui Donald Trump și a fostului președinte american Barack Obama.

În timpul unui interviu cu Sir David Attenborough, Regina Elisabeta a II-a a făcut o mică glumă pe seama președintelui Donald Trump și a fostului președinte american Barack Obama.

În timp ce se plimbau prin grădinile Palatului Buckingham, discuția Reginei cu jurnalistul a fost perturbată de zgomotul unui avion. „Se aude de parcă ar fi președintele Trump sau președintele Obama”, a glumit suverana Regatului Unit.

Interviul lui Sir David Attenborough cu Regina Elisabeta a II-a face parte dintr-un documentar care va fi difuzat integral lunea viitoare și vizează un proiect al casei regale pentru protejarea mediului înconjurător.

Ce "surpriză" a primit o femeie infidelă, după ce iubitul a aflat că îl înșeală. Nu va uita niciodată!... Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x