Căutare Live

România, ”interzisă” în Europa! Motivul incredibil:”Câştigă orice competiţie”

România a fost ”interzisă” la compețiile de robotică din Europa.

România, interzisă la compeții de robotică.

În cadrul unei conferinţei TEDx Mihai Viteazul Square s-a dovedit faptul că România este pe locul întâi în lume la competiţiile de robotică. Astfel, participarea românilor la astfel de competiţii în Europa a ajuns să fie interzisă. Motivul este unul incredibil: românii sunt atât de buni, încât câştigă orice competiţie de profil.

Ionuț Valentin Panea, profesor de finanţe la Academia de Studii Economice din București, şi-a propus să promoveze România cu realizările din domeniul roboticii prin clubul AutoVortex.

Pentru că europenilor nu au mai fost de acord ca echipele româneşti să câştige locul întâi la toate concursurile din ultimii ani, AutoVortex s-a mutat pe alte continente, unde câştigă medialii de aur.

”Câştigam la orice competiţie. De atunci am fost ”interzişi” în Europa, unde nu mai avem voie să concurăm deloc. Ne-am orientat spre pieţele asiatice. Am „atacat” Coreea. Este al cincilea an la rând în care le luăm medalia de aur şi ei tot ne primesc la competiţii“, a spus Ionuț Valentin Panea.

Citeşte şi: Listă medicamente retrase din România. Fenspirida din Eurespal, interzisă în UE

Citeşte şi: Zlatan Ibrahimovici ar putea reveni în Europa, dar nu în Spania, ci în Italia...la Bologna

Sursă: editiadedimineata.ro

VIDEO - Bătaie de proporții între o profesoară și un elev de liceu. Și-au tras pumni în cap până au cedat... Șeful de la nefrologie și-a modificat cariera direct în calculatorul Ministrului Sănătății. "Colegi de-ai dumnealui...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri