Antena Căutare

Samantha Fox s-a îmbătat criţă la inaugurarea barului fraţilor Becali şi al selecţionerului Victor Piţurcă

Voluptoasa cântăreaţă a fost adusă la inaugurarea celebrului bar "Melody" pentru a susţine un număr artistic. În miez de noapte, a rupt pe votca, s-a baricadat în vestiar şi n-a mai putut fi scoasă până dimineaţă, când a urlat două-trei melodii, mai mult moartă decât vie!!!


Voluptoasa cântăreaţă a fost adusă la inaugurarea celebrului bar "Melody" pentru a susţine un număr artistic. În miez de noapte, a rupt pe votca, s-a baricadat în vestiar şi n-a mai putut fi scoasă până dimineaţă, când a urlat două-trei melodii, mai mult moartă decât vie!!!

Se făcea că iera mai ieri. "Băăăă, a aparut Oblio!" Oblio nu era baiatul ăla cu cap tuguiat din desene, ci ziarul îţit după Revolutie. Se lăsa cu coadă uriaşă la chioşcuri când iesea de sub tipar. Da, azi e greu de crezut, dar asa era atunci, prin 1992. Samantha Fox ni se prezenta sumar imbracata, "dezvelindu-se" pentru prima oara pentru publicul nostru invatat cu domnisoare in costum de baie doar din "Neckermann". "Sam", ce fata generoasă...

La 16 primaveri, era deja fotomodel si se se vorbea despre ea ca despre un "pin-up girl". Cand a lansat "Touch Me (I Want Your Body)", lumea i-a cazut la picioare. 30 de milioane de albume vândute, in topurile a 17 ţări pe primul loc. "The Sun", cea mai tare publicatie europeana, a rugat-o sa ii ajute nitelus cu promovarea "Fetei de la pagina 3". Nu i-a putut refuza. Au urmat "Nothing's Gonna Stop Me Now" si "I Promise You (Get Ready)" pe care se dansa la bairamuri pana se rupeau pingelele.

Doarme cu soţia în pat!

Prin 1998, am vazut-o la Bucuresti. Venise sa redeschidă "Melody", celebrul bar al fraţilor Becali şi al selecţionerului Victor Piţurcă, cel de sub cinema "Patria". Cu cateva ore inainte de prestaţie băuse votcă cu lamaie cam cât beau doi jucatori de la echipa nationala dupa o infrangere cu Serbia...Se baricadase în vestiar şi nu mai ieşea de acolo până dimineaţa. Zbiera două-trei melodii la cântatul cocoşului şi...asta era. Rămânea, însă, meseriaşă în tot ceea ce făcea.

Anii au trecut si, chiar daca va vine greu sa credeti, a ajuns la 48 de ani. Daaaa, fata aia cu forme voluptoase care cânta şi ne incanta, mai are putin si atinge 50 de primaveri! A fost vazuta umbland si cu barbati dar, din 2003, zice ca se simte mai bine cand pe cealalta perna doarme o femeie. Asa ca daca Myra Stratton tot o ajuta si ii era manager, au zis sa imbine utilul cu placutul...Dar noi tot o iubim...Sam, nu te vom uita!

Fotografie de colecţie! Cum arăta un simulator de zbor în 1936... Le cunoşti de undeva? Bianca Drăguşanu, Ana Mocanu şi Loredana Chivu au sosii la fel de sexy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x