Antena Căutare

Scandal între două grupuri de persoane în Sibiu. Un tânăr de 26 de ani a fost rănit

Scandal între două grupuri de persoane în Sibiu, un tânăr de 26 de ani a fost rănit

Scandal între două grupuri de persoane în Sibiu. Un tânăr de 26 de ani a fost rănit
Scandal între două grupuri de persoane, un tânăr de 26 de ani fiind rănit

Scandal între două grupuri de persoane în Sibiu, un tânăr de 26 de ani a fost rănit. Forţele de ordine au intervenit, joi seară, pe o stradă din municipiul Sibiu, la un scandal iscat între două grupuri de persoane. Un tânăr de 26 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital cu mai multe plăgi sângerânde şi şi o fractură la mâna dreaptă.

”În jurul orei 21.00, prin apel 112, poliţiştii sibieni au fost solicitaţi să intervină în vederea aplanării unui conflict în care sunt implicate mai multe persoane, pe strada Olteţului din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi, precum şi echipaje medicale”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, două grupuri de persoane s-au agresat fizic şi verbal, un tânăr în vârstă de 26 de ani fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu au precizat că tânărul a prezentat un TCC acut cu mai multe plăgi sângerânde şi o fractură la nivelul antebraţului drept.

Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica toate persoanele implicate şi în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

”În funcţie de rezultatele anchetei preliminare, se va realiza încadrarea juridică a faptei şi vor fi aplicate măsuri legale în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

sursa: news.ro

Anchetă la Spitalul Sfânta Maria din Capitală după ce o pacientă a fost arsă pe toată faţa de un aparat... Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril se sărbătoresc timp de trei zile: Tradiții, obiceiuri și ce nu este bine să faci pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x