Antena Căutare

Ce spun Ilie Nastase si CTP despre faptul ca Daren Cahill nu o va mai antrena pe Simona Halep!

Antrenorul australian al Simonei Halep a anuntat printr-un mesaj pe Instagram ca nu va mai colabora cu Simona Halep (27 ani, nr 1 WTA). Jucatoarea romanca de tenis, lider mondial, a raspuns la randul sau pe retelele de socializare multumindu-i antrenorului pentru colaborarea inceputa in 2015

Anunțul ca Daren Cahill si Simona Halep nu vor mai colabora a fost făcut de australian prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Motivul invocat de Cahill este unul pur familial, dorind să fie mai aproape de cei dragi. Darren a mai precizat că va reveni în lumea tenisului în 2020, scrie Gazeta Sporturilor.

Simona i-a mulțumit printr-un mesaj emoționant: "Îți mulțumesc pentru tot, Darren. Pentru toată munca depusă și sprijinul necondiționat pe care mi l-ai acordat în ultimii ani. Am fost norocoasă să te am alături. Îți doresc atât ție cât și familiei tale tot ce e mai bun!".

MESAJUL INTEGRAL POSTAT DE DAREN

"Vreau să anunț că eu și Simona nu vom mai continua colaborarea în 2019 din motive familiale.

După multe discuții și momente de judecată, am decis să pun capăt anilor cu peste 30 de săptămâni plecate pe drumuri și să iau o pauză de 12 luni din antrenorat. Copiii noștri încep o perioadă importantă din viața lor și vreau să le fiu alături.

Vreau să îi mulțumesc Simonei pentru 4 ani minunați. Personalitatea, etica de care dă dovadă, generozitatea și profesionalismul ei au făcut din această colaborare o adevărată plăcere. Practic, am avut un job de vis și vreau să îi mulțumesc pentru tot.

Îi doresc lui Simo și echipei ei să continue pe calea succeselor și o să încerc să fiu alături pe cât pot, de la distanță.

În final, fanilor români care au arătat un sprijin incredibil fetei lor le transmit că sunt minunați. Serios. Mulțumesc că ați adoptat un mic australian pentru 4 ani", a scris Cahill.

Christopher Clarey, unul dintre specialiștii New York Times în tenis și apropiat al lui Darren, confirma

Christopher Clarey, unul dintre specialiștii New York Times în tenis și apropiat al lui Darren Cahill, afirmă că australianul dorește să aibă un rol important în cariera fiului său. Benjamin, în vârstă de 18 ani, urmează să treacă la tenisul de colegiu, în Statele Unite ale Americii.

"Ceva legat de subiect. Fiul lui Cahill, Benjamin, dorește să treacă la tenisul de colegiul în SUA. Cahill vrea să îi ușureze această tranziție, să fie aproape de el", a scris Clarey pe Twitter.

Christopher Clarey este omul care anunța succesul colaborării celor doi într-un articol publicat în New York Times: "Un antrenor obișnuit cu victoriile o va duce pe Halep pe locul 1".

Cahill confirmă în mare măsură afirmația. În mesajul postat astăzi precizează: "Copiii mei trec printr-o etapă importantă a vieții, ultimul an de liceu. Urmează pregătirile pentru colegiu".

Ce spune Ilie Nastase despre despartirea dintre Halep si Daren Cahill

Ilie Năstase consideră că Simona a ajuns la nivelul în care se poate descurca și fără antrenor și nu crede că rezultatele liderului WTA vor fi afectate.

"Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâtea discuții?!

E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine în locul lui, e uşor să fii antrenorul lui Halep, e numărul 1 mondial", a declarat Ilie Năstase pentru Prosport.

20 de milioane de dolari a castigat Halep cu Daren Cahill antrenor

Cu Darren Cahill antrenor, Simona Halep a cucerit opt trofee majore, printre care şi primul de mare şlem, anul acesta, la Roland Garros. Până la colaborarea cu Cahill, Simona Halep a schimbat şase antrenori în trei sezoane, scrie Digi24.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu despre "divortul" dintre Halep si Daren Cahill

„Este o veste proastă. N-are rost să încercăm să îndulcim pilula. Nu știu câți dintre admiratorii, dintre suporterii mai vechi sau mai noi ai Simonei Halep știu și înțeleg importanța exceptională a muncii lui Darren Cahill în acești ani cu Simona. Plecarea lui Darren Cahill face foarte dificilă înlocuirea lui de către Simona. Darren Cahill este probabil cel mai bun antrenor din lume în momentul de față. Cel puțin pentru mine, este cel mai mare sfătuitor în tenis pe care l-am văzut în mai bine de o jumătate de veac. S-ar putea face, de pildă, o carte cu intervențiile on court couching, la bancă, ale lui Darren Cahill cu Simona Halep în acești ani, care ar putea să fie o referință pentru studii privind psihologia tenisului, a sportului și nu numai”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Urmareste un video realizat de Wilson tenis in timpul colaborarii dintre Simona si Daren:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesaje, urări, felicitări de Soborul Sfinților Mihail și Gavriil pe care să le trimiți celor dragi... Vești excelente pentru călătorii de la METROU! Ce stații noi vor apărea și cu cât se va reduce timpul de așteptare al tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x