Antena Căutare

Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină, în Vrancea! A fost împușcat

UPDATE: Bărbatul care a fost găsit mort într-o mașină, în județul Vrancea, ar fi patron al unei case de schimb valutar, în maşină fiind găsite sume de bani. El a fost împușcat în inimă.

UPDATE: Bărbatul care a fost găsit mort într-o mașină, în județul Vrancea, ar fi patron al unei case de schimb valutar, în maşină fiind găsite sume de bani. El a fost împușcat în inimă.

Bărbatul, aflat într-o mașină Mercedes, lovită în lateral, a fost găsit cu două răni prin împuşcare în inimă, iar medicii au declarat decesul, potrivit News.ro.

Un alt autoturism, Suzuki, de asemenea lovit lateral, a fost găsit abandonat la aproximativ 500 de metri de prima maşină.

Poliţia Vrancea a anunţat că, vineri, în jurul orei 19.40, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani. Poliţiştii IPJ Vrancea efectuează cercetarea la faţa locului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, la activităţi participă şi poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române", arată Poliţia Vrancea.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit mort, vineri seara, într-o maşină, în comuna Slobozia Ciorăşti, judeţul Vrancea. Acesta a fost împuşcat.

O altă mașină a fost găsită abandonată în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Bărbatul ar fi fost urmărit din localitatea Goleşti până în Slobozia Ciorăşti, unde autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de altă maşină, apoi a fost împuşcat, fiind vorba, se pare, de o reglare de conturi, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

„Un bărbat de 61 de ani a fost găsit într-un autoturism pe drumul judeţean spre Slobozia Ciorăşti. Bărbatul avea două plăgi prin împuşcare" a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Bărbatul a fost resuscitat conform protocolului, dar în cele din urma a fost declarat decesul.

Poliţiştii şi procurorii aflaţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfăşurat evenimentul.

Gripa a mai făcut o victimă! Bilanțul negru a crescut la 148! Unde a fost confirmat decesul... Afacerist asasinat în stil mafiot: urmărit în trafic și împușcat în propria mașină. Martor: „ Au trecut prin faţa mea! F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x