Antena Căutare

Doi farmaciști din Suceava, soț și soție, sunt cercetați de poliție! Ce i-au făcut unui client este de necrezut!

Doi farmaciști din Suceava, soț și soție, sunt cercetați de poliție, după ce au făcut ceva de necrezut cu datele unui client.  

Doi farmaciști din Suceava, soț și soție, sunt cercetați de poliție! Ce i-au făcut unui client este de necrezut!
Ilustrație.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, inculpaţii sunt soţ şi soţie şi ambii lucrează la puncte de lucru din judeţul Suceava ale aceleiaşi farmacii. În martie 2015, bărbatul şi-a însuşit copia de buletin a unei persoane care a venit în farmacia unde lucra şi şi-a făcut un card de fidelitate. Un an mai târziu, în aprilie 2016, farmacistul şi soţia sa au început să joace online jocuri de noroc, folosind numele şi datele din buletinul clientului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit procurorilor, în aprilie 2016, farmacistul s-a dus la sediul firmei de jocuri de noroc, a depus 500 de lei şi a semnat în fals cu numele de pe buletinul clientului. Câteva zile mai târziu, soţia sa s-a dus să ridice banii câştigaţi, 2.356 de lei, semnând tot cu numele de pe buletin. Ambele documente au fost păstrate de firma de jocuri de noroc.

Conform anchetatorilor, cei doi farmaciști nu au declarat organelor fiscale suma câştigată, astfel că „s-au sustras de la plata impozitului pe venitul realizat".

Cei doi soţi sunt acum cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă de fraudă informatică, evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Dosarul a fost înaintat Tribunalului Suceava.

Ioan Căprariu, demis de la șefia Casei Naţionale de Pensii! Pe cine a numit Ludovic Orban în locul lui... Opt persoane, reţinute pentru 24 de ore în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara, printre care şi şeful Direcţiei, Crist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x