Antena Căutare

Județul Mureș întră pe harta coronavirus: 15 cazuri în România. Doi pacienți depistați pozitiv în ultimele ore

UPDATE. Un nou caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost identificat în județul Mureș, după ce în urmă cu o oră o femeie din Capitală era depistată pozitiv. Este vorba de un pacient de Mureș, de 71 de ani. Astfel, România ajunge la 15 pacienți cu Covid-19. Autoritățile au fost deja măsuri extreme pentru a stopa virusul.

Județul Mureș întră pe harta coronavirus: 15 cazuri în România. Doi pacienți depistați pozitiv în ultimele ore
Al 14-lea caz de coronavirus în România | Octav Ganea/Inquam Photos

Prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că femeia de 70 de ani infectată cu noul tip de coronavirus se afla în izolare la domiciliu din data de 4 martie.

Potrivit prefectului de Mureş, persoana respectivă, care este dintr-o localitate limitrofă municipiului Târgu Mureş, a revenit în ţară din Ancona, Italia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit informaţiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, pacienta va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de boli infecţioase din Cluj-Napoca.

2 cazuri de coronavirus depistate în decurs de câteva ore

Un alt caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, duminică, la o femeie de 42 de ani din Bucureşti, informează Grupul de Comunicate Strategică.

"Caz nou de coronavirus (nr. 14), femeie, 42 de ani, Bucureşti. Este contact apropiat al bărbatului de 49 de ani, din Bucureşti, confirmat pozitiv în cursul zilei de ieri", precizează sursa citată.

Femeia se află în centrul de carantină Bucureşti şi urmează să fie transferată la Institutul "Matei Balş".

Citește și: Se iau măsuri extreme în România din cauza epidemiei de coronavirus

România, măsuri extreme pentru a împiedica răspândirea Covid-19

Măsuri extreme în România din cauza epidemiei de coronavirus! Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că au fost stabilite şi criteriile pe baza cărora poate fi decisă suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Alertă de coronavirus în București! STB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, pentru a evita aglomera... Gabriela Firea ia în calcul închiderea școlilor în Capitală din cauza coronavirusului. Două cazuri de Covid-19 în Bucure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x