Antena Căutare

17 migranţi au fost depistaţi lângă Timişoara

Poliţiştii locali din comuna Ghiroda, aflată lângă Timişoara, au depistat un grup de 17 migranţi din Afganistan care se afla într-un microbuz. Cu toţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Ghiroda, cei 17 migranţi, toţi bărbaţi, coborau din maşină când au fost observaţi de mai mulţi trecători care au sesizat autorităţile.

”Ca urmare a unei sesizări cu privire la mai multe persoane care coborau dintr-o dubă suspectă pe drumul către Moşnita Nouă, agenţii Poliţiei Locale Ghiroda s-au deplasat cu cele două autovehicule de intervenţie şi au reuşit să identifice 17 bărbaţi de naţionalitate afgană, fără documente de identitate”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Ghiroda.

Bărbaţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Sursa : news.ro

Fals inspector ANPC, căutat de poliţişti, la Timişoara/ Femeia a făcut controale şi a pretins bani... BMW România reacţionează în cazul incidentului cu tramvaiul: Există o istorie de 100 de ani de conexiuni între marca BMW...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x