Antena Căutare

18 perchezitii in mai multe judete din tara: Vizati falsificatorii de bancnote de 100 de lei

Procurorii DIICOT efectueaza 18 perchezitii. Sunt vizate mai multe persoane care falsificau bancnote de 100 de lei. Perchezitiile au loc in Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Bacau.



"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala efectueaza 18 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti (15) si a judetelor Ilfov (1), Calarasi (1) si Bacau (1), in vederea destructurarii unui grup infractional organizat, format din cetateni romani, specializat in falsificarea de bancnote din cupiura de 100 lei si punerea in circulatie a bancnotelor contrafacute", informeaza DIICOT, potrivit Mediafax.

Astfel, rezultatul investigatiilor arata ca cea mai mare parte a activitatii infractionale se desfasoara in Bucuresti, unde acuzatii produc bancnotele de 100 de lei prin fotocopiere (off-set) si le plaseaza pe piata efectuand tranzactii comerciale.

La sediul DIICOT- Structura Centrala urmeaza a fi aduse 20 de persoane in vederea audierii.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Vreme frumoasa in weekend. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile!... VIDEO! Schimbarea la Fata, petrecere cu mici si bere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x