Antena Căutare

24 ianuarie, zi liberă. Când și cum s-ar putea recupera ziua de 25 ianuarie, dacă va fi, oficial, zi liberă

24 ianuarie, zi liberă. Ziua Unirii pică într-o joi, astfel că, dacă se va stabili ca data de 25 ianuarie (vineri) să fie, de asemenea, zi liberă, pentru a se crea punte cu zilele libere din weekend, ziua de vineri s-ar putea recupera în anumite feluri.

24 ianuarie, zi liberă. Când și cum s-ar putea recupera ziua de 25 ianuarie, dacă va fi, oficial, zi liberă
zile libere 2019

24 ianuarie, zi liberă. Ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire, dată sărbătorită în fiecare an pe 24 ianuarie, este decretată, începând din 2017, zi liberă nelucrătoare. În 2019, Ziua Unirii pică într-o joi, astfel că, dacă se va stabili ca data de 25 ianuarie (vineri) să fie, de asemenea, zi liberă, pentru a se crea punte cu zilele libere din weekend, ziua de vineri s-ar putea recupera în anumite feluri.

Prognoza meteo. Cum fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Român

Zile Libere 2019. 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române sau Mica Unire

Luând exemplul sărbătorilor anterioare care picau în timpul săptămânii, când Guvernul a decis să mai acorde, după caz, zile libere pentru bugetari, pentru a se face punte cu weekendul și a se beneficia de minivacanțe (vezi cazul liberelor din 24 și 31 decembrie 2018, dar nu numai), situația s-ar putea repeta, iar ziua de 25 ianuarie 2019 ar putea deveni încă o zi liberă pentru această categorie de salariați. Oficial însă, până la această dată, nu s-a stabilit nimic în acest sens, însă, dacă se va lua această decizie, în mod automat, ziua de 25 ianuarie ar putea fi recuperată.

24 ianuarie zi liberă! 25 ianuarie, zi liberă sau nu?

Zile libere ianuarie 2019. Cum s-ar putea recupera 25 ianuarie, dacă ar fi, oficial, zi liberă

Dacă și data de vineri, 25 ianuarie, va fi decretată, oficial, zi liberă, aceasta ar putea fi recuperată în două moduri, fie prin prelungirea zilnică a programului de lucru, fie prin venirea la muncă, în zi de sâmbătă.

24 ianuarie zi liberă. Cine nu va beneficia de zi liberă pe 24 ianuarie, Ziua Unirii

Anumite categorii de salariați nu vor beneficia de această zi liberă, iar printre aceștia se numără angajații din unitățile sanitare sau cele de alimentație publică alături de angajații care lucrează într-un loc de muncă în care activitatea nu se poate întrerupe din cauza caracterului procesului de producție sau specificul activității.

Mica Unire, 24 ianuarie. Trei filme românești de văzut și revăzut

Conform legislației însă, angajații care nu primesc liber în data de 24 Ianuarie, au dreptul la compensații din partea angajatorilor.

Panică la o școală din România! Risc de epidemie, după ce o profesoară a primit un diagnostic cumplit... La doar 18 ani, și-a încheiat socotelile cu viața într-un mod cumplit. Primele răspunsuri ale anchetatorilor în acest ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x