Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

5 detalii incredibile despre atentatul din 11 septembrie. Informațiile te vor pune pe gânduri

Un evenimet care a marcat istoria omenirii, așa cum a fost atentatul de la 11 septembrie asupra turnurilo gemene, nu putea sa ramana fara teorii ale conspiratiei si detalii incredibile iesite la iveala dupa ample cercetari. Iata 5 lucruri mai puțin cunoscute despre 11 septembrie.

Un evenimet care a marcat istoria omenirii, așa cum a fost atentatul de la 11 septembrie asupra turnurilo gemene, nu putea să rămână fără teorii ale conspirației și detalii incredibile ieșite la iveală după ample cercetări. Iată 5 lucruri mai puțin cunoscute despre 11 septembrie.

1 De ce s-a prăbușit și al treilea turn?

Un alt amănunt care sprijină teoria imploziei controlate este prăbuşirea clădirii WTC7. Acest turn, al treilea pus la pământ în acea zi, la câteva ore după atentate, nu era în imediata apropiere a Gemenilor şi nu a intrat în el nici un avion – practic nu a avut nici o legătură cu exploziile şi nu avea de ce să fie afectat. Totuşi, s-a prăbuşit. În schimb, clădirile din vecinătatea Gemenilor au rămas în picioare.

2 Mulți evrei nu au lucrat pe 11 septembrie

S-a observant că pe 11 septembrie 2001, peste 4000 de evrei și-au luat liber. Neoficial se spune că aceștia au primut un sms prin care erau informați, de dimineață. Ca în acea zi să nu vină la muncă.

3 Cutiile negre ale avioanelor n-au fost recuperate

Patru avioane au fost implicate în atentatele de la 11 septembrie – cele două de la WTC, cel de la Pentagon şi zborul United Airlines 93, a cărui ţintă finală se presupune a fi fost Capitoliul sau Casa Albă, dar care s-a prăbuşit lângă localitatea Shanksville, în Pennsylvania, după ce pasagerii au dejucat planurile teroriştilor. Doar 3 din cele 4 cutii negre au fost recuperate, dar nici o informaţie nu a ajuns la public. Despre datele din cutiile găsite la Turnurile Gemene s-a spus că vor fi accesibile, la un moment dat, doar rudelor victimelor, iar în cazul cutiei negre de la Pentagon, secretarul de stat Donald Rumsfeld a declarat că datele au fost compromise. Aceasta a fost o premieră, deoarece, în ultimii 40 de ani, nici o cutie neagră nu a mai fost declarată compromisă în totalitate.

4 Forțele aeriene SUA nu au recționat

Între atacurile de la Turnurile Gemene din New York şi cel de la Pentagon au trecut 40 de minute, dar, în mod inexplicabil, forţele aeriene ale SUA nu au reacţionat în nici un fel, toate avioanele armatei rămânând la sol.

5 Șefii companiilor de aeronave, ale căror avioane au fost deturnate, ar fi fost avertizați de atentat

Un fapt ciudat s-a petrecut şi la bursa de pe Wall Street cu 4 zile înaintea atentatelor: s-a aruncat pe piaţă o mare parte din acţiunile United Airlines şi American Airlines – cele două companii ale căror aeronave aveau să fie deturnate. Cum investitorii vând masiv doar când sunt siguri că valoarea acţiunilor urmează să scadă dramatic, se presupune că şefii companiilor au fost avertizaţi de atac.

Sursă: libertatea.ro

Sursă foto: ro.pinterest.com