Antena Căutare

600.000 de locuri de muncă vor dispărea din România! Anunț înfiorător pentru mulți angajați din țara noastră

Se anunță o adevărată apocalipsă pentru sute de mii de români! Locuri de muncă dispărute și oameni care vor fi nevoiți să-și găsească alte surse de venit pentru a-și putea câștiga traiul de zi cu zi

Se anunță o adevărată apocalipsă pentru sute de mii de români! Locuri de muncă dispărute și oameni care vor fi nevoiți să-și găsească alte surse de venit pentru a-și putea câștiga traiul de zi cu zi.

Potrivit unor estimări făcute de cei de la PriceWaterhouseCoopers, în următorii 10 ani vom avea 600.000 de persoane care vor avea nevoie de reconversie profesională. Tehnologizarea va duce la dispariția a numeroase jocuri din activități destul de ofertante cum ar fi producția sau agricultura.

Roboții și mașinile vor lua locul oamenilor care activează în acest domeniu, iar probabilitatea ca aceste previziuni să se consume este destul de mare.

Culmea este că România este axată economic chiar pe aceste domenii. Agricultură, producţie, construcţii şi transport. Deci vor trebui reformate exact sectoarele cu cei mai mulţi lucrători.

Inspectorii sanitari veterinari au aplicat amenzi de aproape 360.000 de lei săptămâna trecută pe Litoral... Poliţia Capitalei a identificat un bărbat, suspectat că ar fi autorul omorului produs în Sectorul 2 în această dimineață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x