Antena Căutare

A coborât din mașină să dea un telefon fără să știe că ar putea fi la un pas de moarte. Ce a văzut când s-a întors

Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce mai mulți bolovani s-au desprins de pe un versant și i-au zdrobit mașina. Norocul lui a fost că cineva îl sunase cu doar câteva minute înainte și a ieșit din mașină.

colaj foto cu o mașină avariată de un bolovan uriaș Galerie
Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce mai mulți bolovani s-au desprins de pe un versant și i-au zdrobit mașina. Norocul lui a fost că cineva îl sunase cu doar câteva minute înainte și a ieșit din mașină | Captură Facebook/Inside Edition

Mauricio Henao este un bărbat din California care se poate considera printre cei mai norocoși oameni. Bărbatul a fost la un pas de moarte după ce un bolovan uriaș de un metru jumătate a căzut peste mașina lui.

Telefonul care l-a salvat de la moarte. Mauricio Henao a coborât din mașină să vorbească la telefon fără să știe ce avea să urmeze

Mauricio Henao parcase mașina la marginea autostrăzii Pacific Coast din Malibu și a fost inspirat să iasă din mașină atunci când a fost sunat.

La doar câteva secunde după ce a coborât din mașină a auzit câteva zgomote puternice, apoi și-a văzut mașina făcută zob de un bolovan uriaș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: A fost la un pas de moarte, însă iubirea a salvat-o! Femeia cu braț bionic s-a recăsătorit în secret

„Eram la volan, am coborât pentru că am primit un telefon și în câteva secunde mi-am văzut mașina total distrusă. Stânca este de mărimea întregii capote. Parbrizele sunt toate rupte, iar cadrul mașinii este răsucit”, a spus Henao pentru presa locală, citată de Insider.

După ce acest incident, traficul a fost blocat de mai multe roci care au căzut pe asfalt. Ploile torențiale de săptămâna trecută au făcut ca drumurile și autostrăzile din zonă să fie impracticabile din cauza inundațiilor, noroiului și resturilor, a raportat anterior KTLA, potrivit aceleași surse citate mai sus.

Mauricio Henao este conștient că acel apel telefonic nu a fost o coincidență și l-a salvat de la moarte, motiv pentru care este recunoscutor. Însă, cu toate că se bucură că a scăpat ca prin urechile acului, șoferul spune că va evita acea zonă.

„Sunt destul de șocat. Sincer, nu cred că voi mai parca aici după asta. Sunt puțin traumatizat de toată această încercare​", a declarat Henao pentru The Outlet.

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul accidentului, dar au fost avariate mai multe mașini. Un locuitor din zonă a povestit că rocile care s-au desprins au trecut dincolo de stradă și au avariat mașina parcată în fața casei sale.

„Sunt oarecum bucuros că mașina mea a fost acolo. Nu știu dacă [pietrele] ar fi trecut prin peretele casei și m-ar fi bătut în cuie, pentru că biroul meu este chiar de cealaltă parte a zidului”, a declarat locuitorul.

Ce soluție a găsit un român pentru a-și reduce cu 80% suma facturilor de la gaze și curent: "Sunt foarte mulţumit&q... Prețul benzinei și al motorienei a crescut pe 19 ianuarie 2023. Cât sunt nevoiți să plătească acum românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x