Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

A făcut amor cu o prostituată și a îmbulinat-o! Ce s-a întâmplat după l-a lăsat mască! „Scoate tot, tot ce ai!”

Un bărbat a făcut amor cu o prostituată și a îmbulinat-o, alături de alte două persoane. Polițiștii i-au prins cu o impresionantă de valută falsă: 90.000 de euro.

Amor cu o prostituată

Supărată că a fost plătită, pentru serviciile prestate, cu bani contrafăcuţi, prostituata a sunat la 112. Oamenii legii au intrat imediat pe fir şi au organizat un flagrant. Cei trei bărbaţi care puneau în circulaţie bancnotele false au fost prinşi şi arestaţi preventiv.

Oamenii legi au ajuns la cei trei indivizi după ce mai multe sesizări s-au făcut la 112. După primul apel,de la o prostituată din Gorj, a urmat o altă plângere, de data aceasta de la o casă de schimb valutar din Târgu Jiu.

Cu ocazia flagrantului, organizat într-un local din judeţul Timiş, polițiștii au identificat doi bărbați de 44 și 45 de ani, din municipiul Alba Iulia, având asupra lor suma de 16.000 de euro contrafăcuți, sumă ce urma să fie pusă în circulație pe piața românească.

Au urmat trei percheziţii în judeţul vecin, Arad. Acasă la un tânăr de 23 de ani, oamenii legii au descoperit bani cu sacul. La propriu.

Au fost identificate la domiciliul unuia dintre inculpaţi suma de aproximativ 74.000 de euro, contrafăcută, un pistol şi substanţe psihotrope.

În total, peste 90 de mii de euro, bani falşi. Cei trei indivizi au fost imediat reţinuţi, apoi arestaţi pentru 30 de zile. Polițiștii continuă ancheta, pentru a afla dacă mai sunt şi alte persoane implicate în rețea. Surse din anchetă susțin că bancnotele false ar fi aduse din străinătate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro