Antena Căutare

A fost cât pe ce să fie prinsă de un urs, după ce l-a fotografiat, în Argeș! S-au tras focuri de armă! Video

O femeie a fost cât pe ce să fie prinsă de un urs, după ce a coborât din mașina ei ca să îl fotografieze, în Argeș. Momentul a fost filmat.

A fost cât pe ce să fie prinsă de un urs, după ce l-a fotografiat, în Argeș! S-au tras focuri de armă! Video

Animalul a remarcat atenţia care i se acorda şi a fugit în direcţia turistei imprudente, care s-a speriat și a luat-o la dugă. A reuşit să ajungă la timp la maşină.

Incidentul s-a petrecut duminică, în zona Barajului Vidraru, din judeţul Argeş. Aici, deşi anunţaţi prin SMS alert de existenţa urşilor în apropierea lacului şi a barajului, în ciuda zecilor de focuri de armă trase de forţele de ordine campate în zonă, câțiva turişti, între care și femeia din imagini, nu s-au sfiit să oprească maşinile, să coboare ca să le facă poze sau să le dea mâncare unor urși.

Există sau nu o ordine a simptomelor date de COVID-19? Președintele Societății Române de Epidemiologie: „E cert la ce trebuie să fim atenți”

Femeia a fost filmată alergând pentru a scăpa de urs în prima curbă de la ieşirea din tunelul care duce spre baraj.

La câteva sute de metri depărtare, mai jos, pe acelaşi drum, zeci de maşini au oprit să-i facă poze şi să-i arunce de mâncare unui pui de urs, potrivit adevarul.ro, care a publicat imaginile video.

Există sau nu o ordine a simptomelor date de COVID-19? Președintele Societății Române de Epidemiologie: „E cert la ce tr... Cutremur, în România, luni seară! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x