Antena Căutare

A fost cutremur în România. Patru seisme în patru zile din luna mai: Este o zonă mai deosebită. Aici devin periculoase

Un cutremur s-a produs, sâmbătă dimineață, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur s-a produs, sâmbătă dimineață, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur de 2,4 grade pe scara Richter s-a produs la ora 00:58 ora României, în județul Buzău, la o adâncime de 116 de kilometri.

Este al patrulea cutremur din luna mai, din România.

„Într-adevăr, zona nu este cunoscută ca fiind una cu risc seismic periculos, dar au mai fost cutremure acolo cu această magnitudine sau chiar mai mare. Ea este o zonă mai deosebită prin adâncimea la care se produc seismele, ușor superficiale, la adâncimi de doar câțiva kilometri, dar și prin raritatea lor, o dată la câțiva ani, spre deosebire de Vrancea unde sunt cutremure zilnic și chiar de mai multe ori pe zi”, a explicat unul dintre experții Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP)

Trei tineri fugari sunt căutați în toată țara! Poliția e în alertă după ce adolescenții au comis o faptă gravă... Elev din Constanța, condamnat de un tribunal! Decizie cruntă după ce copilul și-a terorizat un coleg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x