Antena Căutare

A fost cutremur sâmbătă dimineața în România. Este al 15 seism înregistrat în luna aprilie

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs sâmbătă dimineaţa, în judeţul Buzău. Seismul a avut loc la ora 4.40,ora locală, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

A fost cutremur sâmbătă dimineața în România. Este al 15 seism înregistrat în luna aprilie
Cutremur în România

Seismul a avut loc la o adâncime de 106 kilometri, iar epicentrul s-a aflat la 73 de kilometri est de Braşov, 84 kilometri nord-est de Ploieşti, 110 kilometri sud de Bacău, 118 kilometri vest de Brăila, 118 kilometri vest de Galaţi şi 135 kilometri nord de de Bucureşti.

Cutremur în România, miercuri dimineață. Este al doilea într-un interval de câteva ore

În luna aprilie,a acestui an în România, au fost înregistrate 15 cutremure cu magnitudini între 2 şi 3,3.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Angajații spitalului din Suceava refuzau să facă duș la finalul programului și nu purtau echipamente de protecție. Nelu ... Ludovic Orban anunță reduceri de venit pentru cei din conducerile instituțiilor publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x