Antena Căutare

A fost pericol de explozie după ce a intrat cu mașina într-o benzinărie, a avariat o țeavă de gaze, apoi s-a făcut nevăzut

Un accident în lanț a fost provocat în municipiul Carei, unde în urma coliziunii dintre mai muklte mașini, una dintre ele s-a oprit în clădirea administrativă a unei benzinării, unde a avariat o țeavă de gaze, existând riscul unei explozii.

Accidentul s-a produs la iețșrea din municipiul Carei, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, apoi s-a oprit în două mașini, pe care le-a avariat serios. Acestea erau parcate regulamentar, iar din cauza forței impactului le-a întors 90 de grade., scrie presasm.ro.

După ce a lovit cele două mașini, șoferul și-a continuat drumul, oprindu-se în clădirea administrativă a stației de combustibil! Potrivit sursei, mașina a avariat și o țeavă de furnizare a gazelor, existând un pericolul de explozie.

După toată cele comise, șoferul vinovat s-a făcut nevăzut și este căutat de oamenii legii. Polițiștii și pompierii au ajuns rapid la fața locului, unde au efectuat un perimetru de siguranță, până când au ajuns echipaje de intervenție de la furnizorul de gaze, care a remediat avaria.

Polițiștii continuă acum cercetările pentru a-l identifica pe șofer. Există suspiciuni ca acesta ar fi putut conduce sub influența băuturilor alcoolice sau fără dreptul de a conduce, conform sursei precizate.

sursa foto: Presa Sm

Ultimă oră! Asistent medical din România care a îngjrijit o familie infestată de coronavirus prezintă simptome de îmboln... Percheziţii în Ploieşti, la persoane bănuite de cămătărie şi şantaj/ Prejudiciul este estimat la 150.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x