Ultimă oră! A fost prins criminalul care a evadat de la Penitenciarul Focșani! Unde l-au găsit polițiștii. A vrut să violeze o femeie!

 

Criminalul care a evadat, vineri, din Penitenciarul Focșani a fost prins de polițiști, după ce aproape 200 de oameni ai legii l-au căutat timp de peste 30 de ore.  

Vasilică Ciubotaru, criminalul care a evadat vineri dintr-un punct de lucru de la Goleşti, unde lucra în regim deschis, a fost prins sâmbătă seara, în jurul orei 22.30.

El a fost găsit la Mahriu, în comuna Poiana Cristei. Acesta se afla în casa unei femei pe care ar fi încercat să o violeze. Femeia s-a ales cu câteva răni.

Poliţiştii, în baza informaţiilor pe care le aveau, au intervenit prompt şi au împiedicat producerea unui nou eveniment grav, potrivit adevarul.ro.  

Vasilică Ciubotaru are 35 de ani, este din comuna Bogheşti şi ispăşea o pedeoapsă de 22 de ani de închisoare după ce a omorât o bătrână, în prealabil violând-o.

„Evadatul a fost prins la o stână pe raza satului Petreanu, într-o zonă împădurită, greu accesibilă! La ora 19.10 am fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresata in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-asustras  suma de 180 lei şi a fugit", potrivit IPJ Vrancea.
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI