A fost prins cu telefonul mobil la volan și a folosit o scuză incredibilă, în speranța că va scăpa de amendă! „Se poate interpreta greşit”

Un șofer din București care a fost prins folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volan s-a apărat cu o scuză incredibilă, în speranța că va scăpa de amendă. Nu i-a mers.

Un șofer din București care a fost prins folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volan s-a apărat cu o scuză incredibilă, în speranța că va scăpa de amendă. Nu i-a mers.

Șoferul a trecut cu telefonul mobil lipit de ureche prin fața polițiștilor. A încercat să îl ascundă abia când un agent de poliție i-a cerut să tragă pe dreapta. Bărbatul a venit cu o scuză incredibilă.

Pentru că a scos din buzunar telefonul atunci când conducea, șoferul va trebui să plătească 870 de lei.

„V-am oprit pentru că aţi folosit telefonul mobil, ceea ce nu este în regulă, pentru că vă distrage atenţia de la condus”, i-a spus polițistul.

„Se poate intrepreta greşit. Am încercat să resping apelul şi asta nu înseamnă că stau să vorbesc la telefon. E greşeala mea şi mi-o asum. Dacă am greşit, îmi pare rău. Oricum, dacă acuma mai opreşte 3-4 maşini toţi sunt la fel ca mine”, s-a scuzat șoferul.

Acest bărbat s-a numărat printe cei 255 de șoferi din București au fost amendați, în prima săptămână în care nu au avut voie să mai folosească telefoanele mobile în timp ce conduc.

Mulți dintre ei le-a spus polițiștilor că au aflat de noile reguli din Codul Rutier, dar li s-a părut că nu se poate întâmpla nimic grav dacă răspund, o dată, la telefon, potrivit digi24.ro.

„Mesajele în timpul deplasării, live-urile la volan şi tot ce înseamnă utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării este strict interzisă. Ceea ce recomandăm este să utilizeze telefonul doar când sunt opriţi, când folosesc dispozitive mâini libere. Iată că de la momentul intrării în vigoare au fost aplicate 255 de sancţiuni, comparativ cu săptămâna de dinaintea intrării în vigoare, unde au fost aplicate 167 de sancţiuni vedeţi şi dumneavoastră trendul este în creştere. Ceea ce înseamnă că ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru conducătorii auto”, spun poliţiştii.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri