Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

A fost violată de tatăl vitreg, la 12 ani, cu acordul mamei, și a născut doi băieți! Ce sancțiune i-a fost dată pedofilului este de necrezut!

Calvarul prin care a trecut o fetiță din Bihor, de la vârsta de 12 ani, când a început să fie violată de tatăl ei vitreg, cu acordul mamei ei, a rămas nepedepsit. Bărbatul, care a lăsat minora însărcinată de două ori, a primit o sentință incredibilă.

A fost violată de tatăl vitreg, la 12 ani, cu acordul mamei, și a născut doi băieți! Ce sancțiune i-a fost dată pedofilului este de necrezut!

Întreaga poveste s-a petrecut în satul Almaşu Mare, comuna Balc. Pedofilul, Augustin Varga, acum în vârstă de 37 ani, locuia aici împreună cu soţia şi fiica de 12 ani a acesteia.

Calvarul adolescentei a început în 2014. Mama fetiţei nu mai putea rămâne însărcinată, însă pentru că Varga îşi dorea copii, cei doi au hotărât s-o folosească pe copilă ca să le îndeplinească dorinţa. Fetița a născut doi băieți, până să fie salvată și internată într-un centru maternal.

Abuzurile asupra fetei au ieşit la iveală pe 2 mai 2015, când copila a născut un băieţel, iar medicii de la Maternitatea Oradea i-au sesizat pe reprezentanţii DGASPC Bihor care, din discuţiile cu copila, au aflat cine e tatăl copilului, inclusiv motivul halucinant pentru care acesta a batjocorit-o, cu complicitatea mamei ei.

Sesizaţi de juriştii DGASPC Bihor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita au declanşat o anchetă în caz, însă i-au lăsat pe cei doi părinţi depravaţi în libertate. În decembrie 2015 l-au trimis în judecată doar pe bărbat, pentru act sexual cu un minor în formă agravată, în timp ce faţă de soţia lui, deşi recunoscuse că a fost complice la abuzuri, nu au formulat nicio acuză.

A fost violată în secția de poliție! O tânără de 26 de ani, victima unui polițist! „Această poveste este mai rea decât iadul”

Femeia, decăzută între timp din drepturile părinteşti, la solicitarea juriştilor DGASPC Bihor, a dispărut, iar de atunci în Almaşu Mare nu se mai ştie nimic despre ea.

Pedofilul a reușit să fugă cu fiica vitregă și un copil abia născut!

Lăsat în libertate, Augustin Varga s-a făcut şi el nevăzut, luând-i cu el pe fiica vitregă, şi pe copilul abia născut. Au fost găsiţi după un an, în Cluj Napoca, oraş în care, după cum avea să se descopere, adolescenta a mai născut un copil, conceput tot cu tatăl vitreg.

Atât adolescenta, cât şi copiii ei au fost preluaţi de către reprezentanţii DGASPC Bihor. Nou-născutul a fost plasat în grija unui asistent maternal, iar adolescenta şi copilul mai mare au fost internaţi într-un centru special, pentru mame şi copii, unde se află şi în prezent, după aproape patru ani.

Cât despre pedofil, imediat după preluarea copiilor, juriştii Direcţiei au depus o nouă plângere penală, tot pentru act sexual cu un minor, însă noul dosar a ajuns în faţa instanţei abia pe 26 martie 2018.

Augustin Varga nu a ajuns închis pentru că a violat o minoră!

Augustin Varga nu a ajuns în spatele gratiilor pentru faptele comise, aşa cum ar fi fost normal. În primul proces, bărbatul care a abuzat luni în şir o fetiţă de 12 ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare şi 60 de zile de muncă în favoarea comunităţii, ca pentru un furt banal.

Nici nu a executat toate aceste zile de muncă. După primele 40, nu s-a mai prezentat la Primăriei iar la apelurile consilierilor de probaţiune a răspuns obraznic, susţinând că nu mai vrea. Astfel, la solicitarea ofiţerilor de probaţiune, iarna trecută, Tribunalul Bihor a decis să revoce suspendarea, iar bărbatul să fie încarcerat pentru a-şi ispăşi cei 2 ani de pedeapsă, potrivit adevarul.ro.

În prezent, el este judecat, încă, în cel de-al doilea proces, declanşat pe numele lui tot de procurorii din Marghita şi tot pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă agravată, acuzaţia privind faptul că bărbatul a continuat să-şi abuzeze fiica vitregă chiar şi după naşterea primului copil, până când aceasta i-a născut şi un al doilea.

În noul proces, Varga a fost condamnat, deocamdată în primă instanţă, la Judecătoria Marghita tot la o pedeapsă ridicol de mică, de 2 ani de detenţie. Hotărârea nu este însă definitivă, căci, nemulţumit de verdict, Varga a atacat-o la Curtea de Apel Oradea, unde procesul va reîncepe în luna iunie. Până acum, nici una dintre instanţe nu a dispus acordarea unor daune pentru adolescenta abuzată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro