Antena Căutare

A început programul „Rabla pentru Electrocasnice”. Ce trebuie să faci pentru a primi vouchere pentru aparatele vechi

Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care vor participa atât ministrul de resort, Graţiela Gavrilescu, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care vor participa atât ministrul Graţiela Gavrilescu, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Românii vor primi între 200 și 400 de lei de la Guvern pentru a-și schimba mașinile de spălat, aparatele de aer condiționat și frigiderele vechi cu unele performante.

„Marea majoritate a celor care doresc să își facă cumparăturile vor putea să vadă cum ar putea să achiziționeze, prin programul „Rabla Clasic”, un frigider, o mașină de spălat rufe sau un aparat de aer condiționat pentru propria casă. Trebuie să știm că nu vom putea să apelăm la acest program, fără să dăm, în schimb, unul vechi. De ce Programul Rabla pentru Electrocasnice? Din mai multe motive. Unul dintre ele este cel care ne determină pe noi să consumăm mai puțină energie electrică. Asta înseamnă că avem, în continuare, grijă de mediu și că ne dorim să trăim într-un mediu curat și sănătos prin înlocuirea unui echipament din casă care este vechi cu un produs cu o eficiență energetică ridicată”, a declarat ministrul Gațiela Gavrilescu.

sursa: antena3.ro

Vacanța de iarnă 2018-2019, cea mai lungă din ultimii 18 ani. Câte zile vor sta acasă elevii... Un bătrân a atacat clădirea Ministerului Justiției cu o bucată dintr-o bordură. Jandarmii au intervenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x