Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

A lăsat în urmă un înger de șase luni. I s-a fărâmat țeasta și trupul cu toporul pentru o bucată de pământ. Șapte ani de închisoare i s-au dat ucigașului.

Un tată tânăr de doar 22 de ani a fost ucis de cel cu care împărțea același sânge în vene, unchiul său. "Bătălia" a avut scopul obținerii unui teren. Nu s-a ajuns la un consens și au urmat clipe greu de închipuit. Tăișul toporului i-a străpuns trupul tânărului de mai multe ori până când a cedat...

I s-a fărâmat țeasta și trupul cu toporul pentru o bucată de pământ.

Un bărbat din Iași a fost condamnat la șapte ani de închisoare, fiind acuzat că și-a ucis nepotul. Scandalul a pornit de la o bucată de pământ, iar agresorul, Vasile Ilie, ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul ar fi trebuit să-i plătească peste 300 de lei lunar fiului victimei, potrivit Antena 3.

„Instanța condamnă inculpatul la șapte ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Confiscă de la inculpatul Ilie Vasile un topor din metal cu coadă din lemn, cu lungimea totală de aproximativ 50 de centimetri, folosit la săvârșirea infracțiunii.

Admite în parte acțiunea formulată de partea civilă minoră N.F.G. și obligă inculpatul Ilie Vasile să îi plătească părții civile minore despăgubiri materiale în cuantum de 315,75 lei lunar, cu titlu de prestație periodică (reprezentând o pătrime din salariul de bază minim net în anul 2019), începând cu data de 4 iunie 2019 până la împlinirea vârstei de 18 ani de către partea civilă minoră sau, dacă se află în continuarea studiilor, până la terminarea acestora, dar fără a depăși vârsta de 26 de ani. Respinge, ca nefondate, celelalte pretenții civile formulate de partea civilă minoră”, au precizat judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată, potrivit bzi.

Crima a avut loc la începutul lunii iunie 2019. Un tânăr de 22 de ani, tatăl unui băiețel de șase luni, a murit secerat de mai multe lovituri de topor.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași au spus că în noaptea respectivă, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, tânărul ar fi intrat în casa unchiului său și ar fi început un scandal.

Unchiul bărbatului, Vasile Ilie, s-ar fi trezit cu nepotul în casă, iar după un schimb de replici dure, i-a luat acestuia toporul din mână și l-ar fi lovit în picior și în zona capului, au spus oamenii legii.

Recomandari