Antena Căutare

A legat un câine de mașină și l-a târât prin tot orașul. Preotul spune că imaginile mint, zeci de mii de oameni cer să fie pedepsit

Un câine legat cu un lanț de o mașină și târât pe drum. Așa a ajuns în atenția publicului diaconul Ghenadie Valuța. Spune că nu este un om rău, iar imaginile nu sunt ceea ce par. În timp ce zeci de mii de oameni cer pedepsirea bărbatului, Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove a transmis că acesta va da socoteală în fața Judecatei bisericești.

Un câine legat cu un lanț de o mașină și târât pe drum. Așa a ajuns în atenția publicului diaconul Ghenadie Valuța. Spune că nu este un om rău, iar imaginile nu sunt ceea ce par. În timp ce zeci de mii de oameni cer pedepsirea bărbatului, Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove a transmis că acesta va da socoteală în fața Judecatei bisericești.

Ghenadie Valuţa, diaconul care a legat un câine de mașina sa și l-a târât pe drum, va fi anchetat de Judecata Bisericească, a trasnmis, printr-un comunicat de presă, Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove.

Direcţia Mitropolitană a transmis că „regretă enorm” incidentul, considerând că este o situație neplăcută și nepotrivită unei fețe bisericești: „Un cleric nu ar trebui să se ocupe cu astfel de lucruri.”

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un preot a legat un câine de mașină și l-a târât pe șosea: ”A mușcat un copil, am vrut să-l pedepsesc!”

Reprezentanții Mitropoliei au precizat faptul că diaconul Ghenadie Valuţa și-a explicat comportamentul. Bărbatul susține că își propusese să scoată animalul din oraș și să-l ducă lângă un combinat de carne, aflat la scurtă distanță, știind că angajații de acolo au grijă de câinii vagabonzi. Diaconul a mai afirmat că animalul era un pericol pentru comunitate și ar fi mușcat un copil de picior.

În cadrul unei emisiuni televizate, Ghenadie Valuţa a spus că informațiile apărue în presă sunt denaturate și „demonizate”. A adăugat faptul că adevărul din acele imagini este, de fapt, altul şi că îi va da în judecată pe cei care au denaturat şi au răspândit un astfel de mesaj.

Organizațiile pentru apărarea drepturilor animalelor au condamnat comportamentul diaconului. Pe rețelele de socializare circulă o petiție, semnată deja de peste 25 de mii de persoane, prin care se cere ca bărbatul să fie judecat și să i se retragă dreptul de a sluji în biserică.

CITEȘTE ȘI: Teoriile halucinante ale unui preot! Ce spune despre viol, sarcină și relațiile sexuale protejate: „Dacă un viol se soldează cu o sarcină, poate i-a plăcut să se repete”

Polițiștii din Sibiu, mesaj ironic pe Facebook, după ce au prins un șofer cu o alcoolemie de 2,23: ”Etilotestul tună și ... Premieră în România! Despăgubiri de peste 60.000 de lei pentru o tânără care a ajuns în spital din cauza unui taximetris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x