Antena Căutare

Caz ireal la Iași! A mers să reclame mașina lovită, dar a uitat că nu are permis de conducere

Polițiștii din Iași au fost surprinși de cazul unei femei în vârstă de 34 de ani din oraș. Aceasta a venit să reclame faptul că i-a fost lovită mașina, însă femeia nu deținea permis de conducere. 

Polițiștii din Iași au fost surprinși de cazul unei femei în vârstă de 34 de ani din oraș. Aceasta a venit să reclame faptul că i-a fost lovită mașina, însă femeia nu deținea permis de conducere.

„La data de 20 octombrie, la Poliţia Municipiului s-a prezentat o femeie de 34 de ani, din municipiul Iaşi, pentru a declara o tamponare, survenită în municipiul Iaşi, în care a fost implicată ca şi conducător auto. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Accidentul în care a fost implicată femeia a avut loc pe 20 octombrie, când mașina i-a fost lovită de către un alt autoturism. Cei doi șoferi nu s-au înțeles și au mers la Poliție.

Femaia nu figura în baza de date cu permis de conducere. Documentul nu era suspendat sau anulat, pe numele acesteia nu a fost înregistrat niciodată un permis de conducere.

Aceasta s-a prezentat la Poliție doar cu actul de identitate pentru a reclama incidentul.

Doi bărbaţi din Vâlcea, filmați în timp ce încărcau în microbuzul şcolar mai multe navete de bere... Momentul în care o femeie depășește o coloană pe contrasens și îi cere vatmanului să mute tramvaiul, viral pe Facebook! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x