Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

A murit criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți. A ajuns în comă de gradul patru la spital

Criminalul Ion Turnagiu din Dârvari, care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, pe 25 iunie, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

Ultimă oră! A murit criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți. A ajuns în comă de gradul patru la spital

Criminalul Ion Turnagiu de la Dârvari, violatorul și cel care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți, a încercat să-și pună capăt zilelor, într-o joi, pe 25 iunie, în arestul IPJ Mehedinți.

Acesta a folosit lenjeria intimă şi tricopul pentru a încerca să se spânzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

”El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

Descoperire revoltătoare în telefonul criminalului care a incendiat o adolescentă. Decizie de ultim moment a autorităților

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator după ce a încercat să se spânzure cu tricoul său.

Un echipaj de ambulanță a sosit imediat după ce criminalul a fost descoperit și i s-au aplicat manevre de resuscitare după care a fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

”Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judeţean Mehedinţi a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicala, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, precizează Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Răsturnare șocantă de situație în cazul tinerei incendiate! Tatăl fetei a fost audiat de urgență: „Venea la mine acasă, l-am pus la masă, care e problema?”

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, promovat de Tudorel Tudor.

Bărbatul a aruncat cu benzină pe tânăra de 17 ani și i-a dat foc, fiind revoltat de faptul că aceasta îl acuzase de viol și agresiune.

Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani vrea arest la domiciliu. Cum și-a motivat solicitarea: ”Am ”relații” și pot s-o ajut!”

În momentul în care a fost prins de polițiști și dus la audieri, bărbatul a spus că nu vrea să facă declarații, menționând că nu a mai mâncat de 4 zile și că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

La momentul incendiereii starea fetei în vârstă de 17 ani din Mehedinţi era critică, iar prognosticul medicilor, de asemenea, rezervat având în vedere gradul de arsură şi suprafaţa afectată.

„Ardea tot. Bunica fetei zbiera. Am văzut fata stând pe pietroi. Era arsă toată. Nu m-am putut uita la ea: atât de rău m-am speriat. Am auzit că el venise pregătit să o omoare. Venise și cu toporul după el”, a povestit o vecină.

"Mi-a rămas în suflet, aşa, şi în ochi, arsă, pârjolită toată." Mărturiile cutremurătoare ale bunicii fetei de 17 ani din Mehedinți, arsă de vie de un criminal

"A venit şi i-a pus foc în pat. Eu eram într-o cămăruţă aici, şi ea era în camera mare. Şi atunci a ieşit nepotul afară şi a zis: ce-i făcuşi, mă? Şi a zis, las-o să ardă.

Mi-a rămas în suflet, aşa, şi în ochi, aşa cum era. Arsă, pârjolită toată", este mărturia unei femei în vârstă care şi-a văzut nepoata incendiată de un ucigaş în serie.

După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Recomandari