Antena Căutare

A murit Dumitru Comănescu, românul care a fost recunoscut drept „cel mai bătrân bărbat din lume”! Povestea vieții lui, fabuloasă!

Dumitru Comănescu, românul care a devenit recent cel mai bătrân bărbat din lume, a murit, sâmbătă dimineață, la vârsta de 111 ani și șapte luni.

A murit Dumitru Comănescu, românul care a fost recunoscut drept „cel mai bătrân bărbat din lume”! Povestea vieții lui, fabuloasă!
A murit Dumitru Comănescu, românul care a fost recunoscut drept „cel mai bătrân bărbat din lume! Povestea vieții lui, fabuloasă!

Anunțul a fost făcut pe platforma de socializare Facebook, de Alexandra Dobre, consilier în administrația Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dumitru Comănescu părăsit satul în care s-a născut și a ajuns un student exemplar, în București. N-a avut încotro, căci viața era grea. Urechile lui au ascultat cum, la Marea Unire, românii au cântat imnul!

Povestea vieții lui Dumitru Comănescu, românul care devenise recent „cel mai bătrân bărbat din lume”, a fost prezentată pe larg de a1.ro și poate fi citită în articolul: Un român este cel mai bătrân bărbat din lume! Cine este Dumitru Comănescu. Care sunt secretele longevității lui. „Am ascultat cum toată lumea cânta imnul, de Marea Unire” – FOTO

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, trădate de o adolescentă! Ce au descoperit polițiștii, după un apel la 112, este de... Coronavirus în România, 27 iunie 2020. Live Update. Creștere importantă! Peste 26.000 de cazuri, în total! A crescut și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x