Antena Căutare

A murit în timp ce era mustrată de operatoarea 911. „Ştiu că sunteţi speriată, dar aşteptaţi, trebuie să preiau şi alte apeluri.” VIDEO

Înregistrarea unui apel la numărul de urgență 911 a fost făcută publică de către autorități după ce femeia a murit înecată. Convorbirea femei cu operatoarea 911 este uimitoare, femeia aflată în pericol de moarte este mustrată de către operatoare.

Înregistrarea unui apel la numărul de urgență 911 a fost făcută publică de către autorități după ce femeia a murit înecată. Convorbirea femei cu operatoarea 911 este uimitoare, femeia aflată în pericol de moarte este mustrată de către operatoare.

Debra Stevens, în vârstă de 47 de ani, livra ziare în momentul în care SUV-ul în care se afla a fost măturat de pe drum de o inundaţie „apărută din senin“. Aflată în imposibilitatea de a ieşi din maşină, femeia a efectuat două apeluri: unul către soacra sa şi unul la 911, implorând pentru ajutor.

Ultimul apel al femei, către 911 a durat 22 de minute. Operatoarea care a preluat apelul lucra de cinci ani, iar acea zi era ultima sa zi de muncă.

„Am o urgenţă, o situaţie de urgenţă severă. Nu pot ieşi şi sunt speriată de moarte, doamnă. Puteţi, vă rog, să mă ajutaţi?“ , a spus femeia operatoarei.

Femeia disperată îi tot repeta operatoarei că va muri înecată. Întreba continuu când vor ajunge echipele de salvare și plângea speriată. A anunțat că nu știe să înoate dar și că nu știe să ofere informații exacte despre locul în care se află.

„Nu o să muriţi. Nu ştiu de ce vă panicaţi, nu faceţi decât să consumaţi oxigenul, calmaţi-vă“, îi răspunde operatoarea.

Plângând incontrolabil, femeia i-a cerut dispecerei să se roage împreună cu ea. „Începeţi dumneavoastră rugăciunea“ , i-a răspuns operatoarea.

„Te rog să mă ajuţi şi să mă scoţi de aici, Doamne“.

„Asta vă va servi drept lecţie data viitoare, să nu mai conduceţi prin apă“, a fost reacţia dispecerei. Femeia încearcă să explice operatoarei că nu a vazut inundaţia, deşi lucra pe acel traseu de 21 de ani, nu a văzut niciodată aşa ceva. „Nu înţeleg cum de nu aţi văzut. Trebuia să treceţi prin inundaţie. Apa nu a apărut din senin“.

După 15 minute de convorbire, dispecera preia şi alte apeluri la 911 şi încerca să le descrie pompierilor locul în care se afla femeia.

„Domnişoară Debbie, va trebui să tăceţi. Puteţi să claxonaţi?“. „Claxonul e mort. Nimic nu mai funcţionează“ , a răspuns femeia.

„Ascultaţi-mă, ştiu, încerc să vă ajut. Ştiu că sunteţi speriată, dar aşteptaţi, trebuie să preiau şi alte apeluri. Nu sunteţi singura care a rămas în apă“.

După ceva timp, femeia nu mai răspunde. „Domnişoară Debbie? O, Dumnezeule. Pare că este sub apă“.

Echipajele de salvare au reuşit să găsească mașina după 58 de minute, iar femeia a fost găsită fără suflare.

„Înregistrarea conţine ultimele momente ale unei persoane decedate, precum şi interacţiunea dintre ea şi operatorul 911. Şi, în timp ce răspunsul operatorului la acest eveniment extrem de tensionat sună uneori nepăsător, s-au făcut eforturi pentru localizarea şi salvarea doamnei Stevens“, declară autoritățile.

Trei linii de tramvai vor fi suspendate! Se va înființa o nouă linie, iar doua autobuze își vor prelungi traseul... Imagini sumbre la malul mării. Cinci delfini au eşuat pe litoralul românesc...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x