Antena Căutare

A murit Laurențiu, cerșetorul absolvent de Politehnică, căzut în patima alcoolului după ce nevasta l-a părăsit

Numele lui era Laurențiu, cerșetor absolvent de Politehnică. În ambele imagini este același om, mort pe străzi, la 44 de ani. Povestea lui Laurențiu a devenit cunoscută după o postare pe Facebook. Bărbatul era respectat, avea casă și familie, până când soția lui a decis să divorțeze. A căzut în depresie, s-a apucat de alcool, iar viața i-a fost distrusă. 

Numele lui era Laurențiu, cerșetor absolvent de Politehnică. În ambele imagini este același om, mort pe străzi, la 44 de ani. Povestea lui Laurențiu a devenit cunoscută după o postare pe Facebook. Bărbatul era respectat, avea casă și familie, până când soția lui a decis să divorțeze. A căzut în depresie, s-a apucat de alcool, iar viața i-a fost distrusă.

Bărbatul de 44 de ani i-a mărturisit femeii care a făcut postarea devenită virală că lumea lui s-a terminat atunci când l-a părăsit soția și că una dintre dorințele lui era să se tundă și să se bărbierească.

Laurențiu s-a stins la 44 de ani, singur, pe străzi. Un fost coleg al său a anunţat decesul acestuia: "Cu regrete sincere... Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi... Slujba de înmormântare la Biserica Sfântul Ilie din Găiești...Dumnezeu să-l odihnească în pace...Miercuri ora 12..."

Un mesaj online l-a făcut pe cerșetorul Laurențiu cunoscut pe internet

Aceste este mesajul care a devenit viral pe rețelele de socializare și care l-a făcut pe Laurențiu cunoscut în mediul online:

“ Apel la umanitate
Vin de pe strada Ion Campineanu, unde, pe treptele unei scari, aproape de iesirea spre Intercontinental, am intalnit un OM.
Il vad cu privirea trista si cu o caserola de ciorba in mana. Gandul ii e departe si il sperii cand ma apropii de el. Varsa ciorba si isi cere mii de scuze, crezand ca m-a stropit. Imi spune:
“Pot sa va pun o intrebare?
Eu cum ies din asta?”

El este Laurentiu, absolvent la Politehnica -Aerospatiala. Are 44 de ani. Povesteste ca a fost un copil sarac si i-a placut sa invete. Imi spune cu rusine ca facultatea trebuia sa fie 5 ani, dar el a terminat in 6. Pana acum un an a lucrat ca inginer si i-a mers foarte bine (M-a rugat daca poate intra pe gmail si mi-a arat poza cu el de cand era bine).
De un an sta pe strazi, e dezamagit ca, de cand l-a lasat sotia l-a cuprins si patima bauturii.
Azi a ales sa dea banii pe o ciorba calda in loc de orice altceva. Isi doreste mult macar sa se tunda si sa se barbiereasca.
M-a rugat sa ii dau voie sa sune pe cineva si a dat pe speaker. Era Mamina, cum ii spune el. L-a recunoscut imediat si l-a intrebat “Ce faci, Laur mami? Ti-a fost frig azi-noapte?” Ea nu il poate ajuta, sta departe si tatal lui nu vrea sa-l primeasca. Ea il roaga sa mearga la un spital, sa aiba cineva grija de el. Dar el imi spune mereu “Cum Dumnezeu ies eu din asta?”

Daca poate cineva sa-l ajute cu ceva, il gasiti pe aceeasi strada astazi. Nu mai are telefon, i l-au furat cand dormea.

Dar din dar se face Rai!

O fată de 16 ani, rănită după ce un geam de la Acvariul din Constanţa s-a spart... Copiii l-au lăsat internat în spital, dar l-au găsit mort într-un pasaj din Capitală: "Nimeni nu l-a băgat în seamă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x