Antena Căutare

Teodora a plecat la îngeri! Fiica preotului Florin Stamate s-a stins din viață, după o lungă suferință: „A dat fiecărui frățior câte un sfat și a cerut iertare”

Teodora, fiica părintelui Florin Stamate, s-a stins din viață, la 15 ani, răpusă de o boală cumplită. Copila și-a păstrat credința că o minune o va vindeca, până în ultima clipă. Din nefericire, nici  medicii, nici credința nu au putut-o salva. Moartea ei a fost anunțată de tatăl său, cu un mesaj sfâșietor.

Teodora, fiica părintelui Florin Stamate, s-a stins din viață, la 15 ani, răpusă de o boală cumplită. Copila și-a păstrat credința că o minune o va vindeca, până în ultima clipă. Din nefericire, nici medicii, nici credința nu au putut-o salva. Moartea ei a fost anunțată de tatăl său, cu un mesaj sfâșietor.

Teodora a plecat printre îngeri. După o luptă pe viață și pe moarte cu o boală cumplită, cancerul osos, organismul copilei a cedat. Fiica preotului Florin Stamate avea doar 15 ani.

„După un șir lung de suferințe, s-a dus acolo unde nu este durere, nici întristare nici suspin, ci viață fără de sfârșit. A plecat in ziua in care surioara ei Ilinca implinea exact doua luni.
A plecat dupa ce ne-a pregatit pe fiecare dintre noi pentru acest moment.
Cu doar cateva zile in urma a impartit toate lucrurile ei fiecarui fratior in parte, apoi ne-a spus ca dorinta ei este sa fie inmormantata in cimitirul manastirii de maici Paltin - Petru Voda - Neamț, acolo unde de cativa ani mergea in vacanta si petrecea clipe inaltatoare alaturi de maici.
Ne-a rugat sa o imbracam in costum popular romanesc.

Teodora a plecat la îngeri! Fiica preotului Florin Stamate s-a stins din viață, după o lungă suferință: „A dat fiecărui frățior câte un sfat și a cerut iertare”

A dat fiecarui frațior cate un sfat; ne-a intarit pe noi parintii multumindu-ne pentru tot ce am facut pentru ea si cerandu-si iertare de la toti.
M-a intrebat cum va putea sa multumeasca vreodata tuturor celor care au ajutat-o si s-au rugat pentru ea...I-am zis ca, facand si ea acelasi lucru pentru toti...
Si asa... impacata cu toti, cu sine si cu Dumnezeu in timpul slujbei sfantului Maslu dupa prima Evangehlie s-a stins in tacere daruindu-ne o ultima lacrima ce-i curgea din ochisor.
Trupul ei a fost asezat in biserica parohiei Sesuri -Magiresti unde in fiecare zi Luni, Marti si Miercuri vom savarsi slujba Sfintei Liturghii la ora 9 si slujba stalpilor la ora 18. Inmormantarea va avea loc JOI 3 Octombrie la manastirea Paltin -Petru Voda -Neamt.
Dumnezeu s-o aseze in locasurile ceresti..
Pr. Florin Stamate - tatal Teodorei

Va multumim voua tuturor celor care ne-ati fost alaturi in aceste grele incercari ale vietii, caci fiecare in parte ati alinat intr-un fel sau altul suferintele grele ale Teodorei.
Cu siguranta nu va uita pe nimeni si veti fi pomeniti de ea in Cer...
, a scris, pe pagina de Facebook, tatăl Teodorei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elevii români sunt atraşi de liceele din străinătate. Cea mai des întâlnită locație este Marea Britanie... S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x