Antena Căutare

A murit Tiberiu Condrea - jurnalist. De ce boală suferea

A murit Tiberiu Condrea - jurnalist

A murit Tiberiu Condrea - jurnalist. De ce boală suferea
tiberiu condrea a murit

A murit Tiberiu Condrea, jurnalist de profesie. Tiberiu Condrea s-a stins din viață azi, după o luptă cu o boală necruțătoare.

Fostul jurnalist Tiberiu Condrea a suferit de ciroză non-alcoolică la vârsta de 43 de ani. Cu doar o zi în urmă, el făcea încă apel pentru găsirea unui donator de ficat, dar nu a supraviețuit maladiei care îl măcina.

Tiberiu Condrea era căsătorit și avea doi copii, arată Monitorul de Vrancea.

Tiberiu Condrea a realizat emisiuni la Realitatea TV Focșani şi a fost corespondent al Pro TV în Vrancea. De asemenea, a fost și purtător de cuvânt la Prefectura Vrancea.

Marţi dimineaţă, la ora 8.15, Tiberiu Condrea s-a stins din viaţă la Spitalul de Urgenţă din Focşani, luptându-se cu o ciroză de cauză non-alcoolică, boală care a evoluat extrem de rapid, scrie monitoruldevrancea.ro.

Tiberiu Condrea nu este singurul caz de jurnalist român care a murit din cauza unei maladii galopante.

George Berevoianu (41 de ani) sau Ștefan Ciocan (49 de ani) sunt alte nume sonore în mass-media care și-au găsit sfârșitul cu doar câteva luni în urmă.

Alocație între 336 și 844 lei, în funcție de vârstă! Care sunt copiii care vor primi aceste sume!... Locuri de muncă în București, Septembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x