Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

A plecat de acasă ca să se sinucidă, în Suceava, dar nu a ieșit fără declarație! Ce a scris tânărul pe document

Un tânăr de 25 de ani din Suceava a plecat de acasă, cu gândul să se sinucidă, dar nu fără declarație pe proprie răspundere. Polițiștii l-au găsit în viață, după ce mama lui i-a solicitat, disperată.

A plecat de acasă ca să se sinucidă, în Suceava, dar nu a ieșit fără declarație! Ce a scris tânărul pe document

profimediaimages.ro

Tânărul se deplasase în zona pădurii din spatele Cartodromului din Suceava, iar la sosirea echipajelor revenise spre domiciliu, unde îl aștepta mama sa.

Cum a vrut să se sinucidă

Tânărul le-a spus polițiștilor că a consumat 200 de mililitri de antigel din cauza depresiei, după care a sunat-o pe mama sa, care, firesc, a sunat la 112.

Șezlonguri separate cu plexiglas, teste și dezinfectare înainte de zbor! Cum vor arăta vacanțele, din cauza pandemiei de coronavirus

Personalul medical a constatat că tânărul era cooperant și conștient, nefiind cert cât și dacă a consumat antigel, însă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava pentru investigații suplimentare, potrivit Monitorul de Suceava.

Ce a scris tânărul pe declarație

Polițiștii au aflat că tânărul care intenționa să se sinucidă avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere privind, pe care a menționat că a ieșit din casă pentru activitate fizică individuală.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Tânărul este diagnosticat cu depresie și a mai avut tentative de suicid.

Un alt caz de tentativă de suicid a fost înregistrat în Suceava, joi, la ora 02:30. O tânără în vârstă de 24 de ani a ajuns la UPU Suceava după ce a luat mai multe pastile. Tânăra a rămas internată în spital, cu diagnosticul de ingestie medicamentoasă voluntară.

Recomandari