Antena Căutare

A pus o cameră ascunsă în camera de la azil unde locuia mama lui. Ce a descoperit întrece orice imaginaţie (video)

Ce ai face dacă într-un fel sau altul, ai constata că mama ta este maltratată? Uită-te la ce a facut acest băiat pentru mama lui, care îndura numai dureri într-o casă de îngrijire pentru batrani.

Ce ai face dacă într-un fel sau altul, ai constata că mama ta este maltratată? Uită-te la ce a facut acest băiat pentru mama lui, care îndura numai dureri într-o casă de îngrijire pentru batrani.

Acest bărbat, pe nume Camille, şi-a dus părinţii la un azil pentru a putea avea grijă de ei în timp ce el lucrează. Cu toate că a crezut că aceasta este cea mai bună opţiune, nu a fost aşa. Când a mers în vizită, a remarcat că mama lui avea vânătăi şi zgârieturi pe faţă. Acesta a fost momentul când Camille a plasat o cameră de luat vederi pe ascuns în camera acesteia pentru a vedea ce se petrece.

El a ramas uimit când a verificat înregistrarea. A ramas uimit când a văzut câti rezidenti intrau zilnic în camera acesteia. Ce l-a deranjat şi mai tare a fost că mama lui era obligata să poarte scutec, deşi nu avea nevoie de aşa ceva. După ce a văzut această înregistrare oribilă, a arătat-o şi celor de la CEO, care păreau foarte surprinşi de cele vazute.

“Acest lucru nu este acceptabil. Bazat mai ales pe ceea ce văd în ancheta preliminara, este complet inacceptabil.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un nou ciclon face ravagii pe coasta de est a Statelor Unite! Stare de alertă în rândul populației și a autorităților... Bărbatul care spune că s-a întors din anul 2200 a adus cu el un aliment din viitor. Este mai mic decât un bob de fasole ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x