Antena Căutare

Ea e femeia care a renunţat la cariera de tehnician dentar pentru a confecţiona mărţişoare

Sunt oameni care pun pe primul plan fericirea şi nu banii! Aşa este şi o tânără din Constanţa, care a renunţat la cariera de tehnician dentar, pentru a-şi urma pasiunea. Acum face mărţişoare dintr-un lut special, pe care le vinde în târgurile de profil. Nu mai câştigă la fel de mult ca pe vremuri, dar asta nu o deranjează foarte tare, atât timp cât îi face pe cei din jur să zâmbească atunci când îi văd creaţiile.

Din luna octombrie, sufrageria lui Odette a devenit cameră de lucru. Covorul, tabloul sau draperiile sunt în culorile curcubeului, pentru că asta o inspiră. La 35 de ani a renunţat la o meserie bănoasă, de tehnician dentar, pentru a face mărţişoare. Le migăleşte dintr-un lut special.

”Tehnicienii în mare parte sunt plătiți la procent în funcție de ceea ce fac, dar de la 2000 de lei în sus și pot ajunge chiar și până la 10.000 de lei”, spune Odette, care a renunțat la cariera de succes pe care o avea pentru a face mărțișoare.

Şi nu face orice mărţişoare, ci unele cu poveste. Vrea să iasă din rândul artiştilor consacraţi, aşa că trebuie să vină cu idei originale.

Prin creaţiile sale, Odette vrea să îi facă pe oameni să zâmbească. Şi reuşeste.

”Mi-a atras atenția dintele direct. Și am zius vreau și eu un dinte că vorba aia, pentru profesie. E perfect așa că nu te mai duci cu clasicele broșe. Sunt foarte interesante, se cunoaște că doamna a depus foarte multă muncă.”, spune un client.

Mărţişoarele personalizate sunt tot mai căutate anul acesta. Preţurile unor astfel de mărţişoare pornesc de la 15 lei şi ajung până la 100 de lei.


Procurorii cer arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, pentru omor, în urma accidentului soldat cu decesul unui tân... SanoPass vizează să ajungă în acest an la peste 20.000 de abonaţi care să utilizeze serviciile medicale a 1.300 de clini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x