Antena Căutare

A sărit de la etaj, ca să scape de bărbații, cu măști și mănuși, care intraseră peste ea în casă! Situația s-a repetat, în aceeași seară

Două tâlhării atipice, trase la indigo, în Târgu-Jiu. Patru indivizi mascați au intrat cu forța în două apartamente închiariate de mai multe tinere.

A sărit de la etaj, ca să scape de bărbații, cu măști și mănuși, care intraseră peste ea în casă! Situația s-a repetat, în aceeași seară
A sărit de la etaj, ca să scape de bărbații, cu măști și mănuși, care intraseră peste ea în casă! Situația s-a repetat, în aceeași seară | Profimedia

Polițiștii din Târgu-Jiu sunt în alertă, după incidentele bizare de marți seara. Patru bărbați mascați au intrat cu forța în două aparatmente din oraș, închiriate în regim hotelier de mai multe tinere.

În timpul unuia dintre jafuri, una dintre victime, în vârstă de 20 de ani, a sărit de etaj. Din primele informații, ea ar fi fost cea care a reușit să sune la 112.

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi marţi seara prin apel la 112 de o tânără de 20 de ani din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24 şi 30 de ani, ambele din Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măşti şi mănuşi de protecţie, ar fi pătruns, fără drept în locuinţă. Atacatorii au rușit să fure suma de 800 de lei de la victime.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuinţă, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului”, a informat IPJ Gorj.

La scurt timp după incident, un alt la apel la 112, făcut de o altă tânără, tot de 20 de ani, anunța un jaf tras, parcă, la indigo.

Victima, din comuna Dascălu, judeţul Ilfov, le-a spus polițiștilor că, în timp ce se afla în municipiul Târgu Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măşti şi mănuşi, ar fi pătruns, fără drept în locuinţă, au bruscat-o și au reușit să ia, dntr-un sertar, suma de 1.000 lei.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru tâlhărie calificată şi continuă cercetările pentru identificarea celor bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor.

Ce spune ministrul Economiei despre amânarea redeschiderii restaurantelor: ”Nu pot să promit nimic. Cazurile s-au înmulț... Mărturisirile dramatice ale unei românce care s-a infectat cu noul coronavirus în timpul sarcinii: ” Nu este doar o răce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x