A ucis și a fugit! Un tânăr din Galați este acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului

 
+2 click pentru
galerie

Un tânăr de 23 de ani din Galați a lovit mortal un bărbat care mergea pe marginea străzii. Tânărul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului și a fost reținut timp de 24 de ore.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

”Din cercetări a reieșit că, în ziua de 7 septembrie, în jurul orei 21.50, acesta ar fi condus autoturismul pe strada Macului, din municipiul Galați, către strada Calea Prutului și, la un moment dat, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat, de 27 de ani, din județul Vaslui, care se deplasa pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului. Imediat după aceasta, conducătorul auto ar fi fugit de la locul accidentului”, precizează IPJ Galați.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au decis ca șoferul care a provocat accidentul mortal și apoi a fugit de la locul faptei să fie cercetat în stare de libertate sub control judiciar pentru 60 zile.

„A fost identificat autorul accidentului mortal de pe data de 07.09.2019, de pe Str. Macului în persoana numitului C.G.M de 23 ani din Galați, Str. Grădina Veche. Față de acesta s-a propus măsura controlului judiciar”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI