Căutare Live

A venit viitura. E jale în mai multe zone din România. Mii de gospodării au rămas fără curent electric!

A intrat în vigoare CODUL PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii. Olt: Stâlpi doborâţi şi 3.000 de locuinţe fără energie electrică

A intrat în vigoare CODUL PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii. Olt: Stâlpi doborâţi şi 3.000 de locuinţe fără energie electrică.

Aproape trei mii de gospodării din judeţul Olt au rămas fără energie electrică, duminică seara, din cauza ploilor şi vântului puternic, un stâlp de ilumiant fiind doborât, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform informaţiilor remise de societatea de distribuţie a energiei electrice, la ora transmiterii acestei ştiri, sunt 2.739 de gospodării fără curent la Pleşoiu, Găneasa, Priseaca şi Valea Mare. Şapte echipe se află în teren pentru remedierea defecţiunilor.

Încălzirea globală se face vinovată de fenomenele extreme din ultimele zile... Veste bună pentru părinţi! De luni, vor primi 2.500 de lei pentru nou-născuţi. De ce acte au nevoie pentru a intra în po...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri