Antena Căutare

A2, redeschisa traficului. Nu mai exista drumuri blocate!

Autostrada A2 Bucuresti-Constanta a fost deblocata de drumari in aceasta dimineata, dupa ce utilajele au lucrat toata noaptea pentru deszapezire. Centrul Infotrafic al Politiei informeaza ca traficul rutier este scazut in intensitate pe toate drumurile, iar cu exceptia unor segmente ale Autostrazii Soarelui, nu mai sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta.

Politia avertizeaza ca pe DN1, pe Valea Prahovei, vor incepe sa se formeze coloane de masini dupa ora 12.00, insa cel mai aglomerat va fi la lasarea serii, cand turistii vor parasi partiile in numar mare si se vor indrepta spre casa.

De aceea, automobilistilor care doresc sa ajunga din Brasov in Ploiesti (si invers) le este indicata ruta alternativa DN1A Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare, valabila pana in data de 3 februarie 2011, conform careia in Moldova, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania si Maramures vremea va fi geroasa, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor, astfel incat temperaturile minime se vor incadra pe arii extinse intre -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

Foto: Intactimages

Ger fara mila: inca doua persoane au decedat... Piata Universitatii in a 18-a zi de proteste: Zeci de oameni au iesit in strada la -14 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x