Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Abuzată de tatăl adoptiv, vândută unui traficant de carne vie. Larisa, mărturii din infern: „Ziua trebuia să mă culc cu tata. Noaptea, cu cel care mi-a devenit soț”

Nu am exagera dacă am spune că viața Larisei a fost un calvar. A fost traficată, violată, aproape omorâtă în bătaie. Este un munte de curaj! Povestea ei este șocantă, dar trebuie auzită, pentru că, din nefericire, este realitatea multor tinere din România.

Interviu cutremurător, realizat de Antena 3. Larisa, o tânără traficată de mică, cu voia propriei mame, și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat.

VĂ AVERTIZĂM, INFORMAȚIILE DE MAI JOS AU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

O viață de fată traficată

Povestea ei începe așa: „nașterea, o adopție eșuată, încarcerarea tatălui adoptiv pentru evaziune fiscală, revoltă interioară, judecată socială, lipsa afecțiunii materne, lipsa ocrotirii paterne, teme făcute în baruri, nopți dormite în scări, polițiști indiferenți, eliberarea tatălui, violuri repetate, polițiști indiferenți, căsătoria cu un traficant la ordinul mamei de față cu instanța, ignoranța autorităților, începutul vieții de stradă de față cu poliția, nopți pline de clienți polițiști, bătăi, clienții, alți polițiști, alte bătăi, renunțarea la studii, lacrimi, bătăi, violuri, aceeași indiferență, serii de trei răpiri ignorate de 112, o viață ratată, o viață de fată traficată”.

Larisa avea doar trei ani când a fost luată din casa ei sărăcăcioasă de la țară și înfiată de un cuplu de la oraș. A gsit actele de adopție întâmplător, când era în clasa a patra.

Și-a căutat părinții biologici ani la rând, disperată să afle cum au putut renunța la ea. ând i-a întâlnit a înțeles că în viață nu toate întrebările pot avea răspunsuri.

„Familia naturală spune că pur și simplu familia adoptivă a venit, spus că mă ia pentru o perioadă scurtă de timp. Mama mea naturală a fost pusă să semneze un act notarial conform căruia renunță la drepturi, ea nu cred că știa ce semnează.

Familia adoptivă spune că am fost un copil dorit și iubit, dar eu nu-i mai cred”, a mărturisit Larisa.

„Tata zicea că sunt foarte multe cazuri de familii care se culcă cu copii adoptați, pentru că nu e sângele lor și nu au nicio legătură și se poate”

Tatăl ei adoptiv a fost condamnat într-un dosar de evaziune fiscală. A fost ziua în care Larisei i s-a răpit copilăria.

„Tatăl adoptiv a ieșit din penitenciar și a început să mă abuzeze sexual. Am făcut marea greșeală să iau legătura cu Poliția. Poliția în loc să mă asculte și să țină cont de faptul că eu eram victimă în toată situația asta mi-a anunțat familia adoptivă că am încercat să depun o plângere pentru viol și în momentul în care m-am întors el era deja acolo, mă așteptă”, a povestit tânăra.

Calvarul a durat un an. A fost distrusă în momentul în care a aflat că rămăsese însărcintă. Trăia cu teama că tatăl copilului său ar putea fi chiar tatăl ei. Suferința fetei a continuat: a ajuns mireasa minoră a unui interlop poreclit Banderas.

„Ziua trebuia să mă culc cu tata, noaptea trebuia să mă culc cu cel care mi-a devenit soț”

Întrebată cum a apărut acel om în viața ei, Larisa a răspuns: „Habar n-am, m-am trezit cu el. Mama mea a spus că o să mă mărit cu el. Nu știu de ce, aveam aproape 16 ani.”

Cel care i-a devenit soț era traficant de carne vie.

„Mi-a postat un anunț pe un site de profil: fată tânără, drăguță îmi ofer serviciile către domni generoși”. Mi-a spus că o să trebuiască să mă duc altfel bunica va muri, a știut exact unde să atace”

Întrega poveste, în materialul video de mai sus. VĂ AVERTIZĂM, INFORMAȚIILE AU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Recomandari