Antena Căutare

Accident cu șapte victime, între care un copil, în urmă cu puțin timp, în Covasna

Şapte persoane, între care și un copil, au fost transportate la spital după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri seară pe DN 13E, în zona Câmpu Frumos, în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe.

Şapte persoane, între care și un copil, au fost transportate la spital după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri seară pe DN 13E, în zona Câmpu Frumos, în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe.

În accident au fost implicate două autovehicule, un microbuz şi un autoturism, care, potrivit Poliţiei, circulau dinspre Sfântu Gheorghe spre intersecţia de la Reci.

"Şase adulţi şi un copil au fost transportaţi la spital. (...) Se pare că cele două autovehicule circulau în aceeaşi direcţie, iar coliziunea s-ar fi produs în timpul efectuării unei manevre de depăşire. Cercetările la faţa locului sunt încă în curs de desfăşurare", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin.

Circulaţia rutieră în zonă, blocată timp de aproape două ore pe ambele sensuri, a fost reluată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, în accident au fost implicate două autovehicule, iar în zonă traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri.

"Din informaţiile pe care le avem în acest moment, şase adulţi şi un copil au fost transportaţi la spital. Poliţiştii sunt la faţa locului şi acţionează pentru devierea circulaţiei pe rute ocolitoate. Le recomandăm participanţilor la trafic să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile politiştilor rutieri", a declarat Nicoleta Tolvaj Marin.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, noi declarații despre starea lui de sănătate: ”Inima și-a reluat toate funcțiile... Un primar a luat mită de peste 100 de ori! Cerea între 100 și 1000 de lei, sub pretextul organizării bâlciului din loca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x