Antena Căutare

Accident cumplit, la un bazin de înot! O fetiţă a rămas fără două degete, după ce a sărit de pe o trambulină: "I-au rămas întepenite în balustradă și au fost smulse"

Piscina respectivă rămâne închisă pe durata cercetărilor făcute de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor. Iar copila a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Iniţial, fetiţa a fost transportată la spitalul de Peditrie din Braşov. Însă, medicii de acolo au decis că este mai bine să fie transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

A ajuns în Bucureşti în jurul orei 22, i s-au făcut mai multe investigaţii, iar în scurt timp, a fost operată la secţia de chirurgie plastică. Este însoţită la spital de mama ei, care trece prin momente dificile, ca de altfel întreaga familie. Fetiţa era împreună cu părinţii la un complex acvatic din Braşov când s-a accidentat.

Copila se ţinea de bara de protecţie a trambulinei. Iar în momentul în care a sărit în piscină, de la 3 metri înălţime, mână i-a rămas, efectiv, prinsă între segmentele metalice ale balustradei. Şi două dintre degete i-au fost smulse. Aceasta amputare accidentală este o urgenţă medicală cu risc ridicat.

Copila a rămas fără cele două degete şi riscă să piardă şi foarte mult sânge. La spitalul Grigore Alexandrescu exista echipamentul necesar pentru reimplantari, medicii pot reataşa cele două degete cu succes. Aşadar, rămâne de văzut cum a decurs operaţia şi cum va evolua din punct de vedere medical pe parcursul zilei de astăzi.

PAŞTE 2018. Masa de Paşte, livrată la domiciliu de firmele de catering. Cât costă un meniu complet... România, felicitată în presa din Statele Unite pentru ajutoarele acordate viitoarelor mame...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x