Antena Căutare

Accident CUMPLIT la Vaslui! Mașina a fost decoperită abia câteva ore mai târziu! Ce s-a întâmplat (FOTO)

Accident cumplit la Vaslui, cec a fost descoperit abia la câteva ore de la producere! Echipele de intervenții au venit imediat la fața locului! 

Accident CUMPLIT la Vaslui! Mașina a fost decoperită abia câteva ore mai târziu! Ce s-a întâmplat (FOTO) Galerie
| Sursa foto: news.ro

Accident cumplit la Vaslui, ce a fost descoperit abia la câteva ore de la producere! Echipele de intervenții au venit imediat la fața locului!

Doi bărbaţi au murit, iar o tânără de 19 ani a fost grav rănită după ce maşina în care se aflau ar fi căzut într-o râpă din judeţul Vaslui. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum s-a petrecut accidentul şi când a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 24A, în localitatea Vetrişoaia, în care a fost implicat un autoturism.

Conform primelor informaţii, maşina respectivă, în care se aflau trei persoane, ar fi căzut într-o râpă. Poliţiştii din Vaslui au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Autoturismul a părăsit carosabilul într-o curbă la stânga şi a căzut într-o râpă plină de vegetaţie.

Accident CUMPLIT la Vaslui! Mașina a fost decoperită abia câteva ore mai târziu! Ce s-a întâmplat (FOTO)

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs cu câteva ore înainte de momentul în care maşina a fost găsită. Ora exactă va fi, însă, stabilită în urma unei expertize.

În urma accidentului, un bărbat de 28 de ani şi altul de 29 de ani au murit, iar o tânără de 19 ani a fost rănită, suferind un traumatism cranian şi un traumatism la picior, potrivit news.ro.

Unul dintre bărbaţii care au murit era poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, dar se afla în timpul liber.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 24A, în localitatea Vetrişoaia.

Vești bune! Vor fi suplimentate posturile în învăţământ. Câte locuri în plus sunt disponibile din acest an... Ziua Mondială a Sănătății Mintale 2018. Care sunt problemele tinerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x