Antena Căutare

Accident grav pe DN6, în Caraș-Severin! O femeie de 41 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu autoturismul într-un TIR

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat pe loc, joi seară, după ce şoferul maşinii în care se afla a derapat pe fondul carosabilului umed, într-o curbă, şi a izbit autoturismul de un TIR care circula regulamentar.

O femeie în vârstă de 41 de ani a decedat pe loc, joi seară, după ce şoferul maşinii în care se afla a derapat pe fondul carosabilului umed, într-o curbă, şi a izbit autoturismul de un TIR care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş.

Conducătorul unui autoturism în vârstă de 36 de ani din judeţul Mehedinţi se deplasa dinspre Caransebeş înspre Orşova, iar într-o curbă spre stânga, între localităţile Teregova şi Armeniş, carosabilul fiind ud, a intrat în derapaj lovind cu partea laterală dreapta, un TIR care circula regulamentar, din sens opus, acesta fiind condus de un bărbat de 44 de ani, din Sălaj”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În urma accidentului, pasagera de pe locul din dreapta-faţă, din autoturismul care a derapat, a decedat. Aceasta avea 41 de ani. Şoferul maşinii a fost grav rănit, fiind transportat la spital, în Caransebeş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi au testat şoferul TIR-ului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ceea ce îl priveşte pe şoferul autoturismului, acestuia i se vor recolta probe biologice, din cauza rănilor el neputând fi testat cu etilotestul. Traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră, în zona accidentului, pe DN6.

VIDEO / Mai mulți polițiști, loviți și jigniți ca la ușa cortului de un bărbat care voia să comită o tâlhărie: "Pro... Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017. Dacă sunteți născuți în această zodie, pregătiți-vă! Urmează o petrecere de pomi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x