Antena Căutare

"I-am găsit contorsionați!" Accident grav în centrul Capitalei. Doi pietoni au fost striviți pe trotuar de o mașină

O şoferiţă a făcut prăpăd, azi noapte, în centrul Capitalei. Nu ar fi acordat prioritate într-o intersecţie şi a intrat in plin într-un alt automobil pe care l-a proiectat pe un trotuar. Rezultatul: cinci maşini avariate şi doi pietoni răniţi grav. Una dintre victime a fost ţinută în braţe şi încurajată de martori să reziste până la sosirea ambulanţe

Pe targă este un bărbat care a avut ghinionul să se afle pe trotuar, în spatele maşinii sale chiar în momentul în care două autoturisme s-au ciocnit în plin centrul capitalei. Una dintre maşinile scăpate de sub control a lovit alte patru parcate. În coliziune au fost loviţi şi tânărul şi soţia sa.

"Audi care mergea regulamentar a venit aici. Şi cea roşie, cu viteză, nu s-a asigurat şi a intrat şi l-a ricoşat acolo", spune o femeie.

"Eram în restaurant şi am auzit o bubuitură. Am ieşit afară şi i-am găsit contorsionaţi", mai povestește o femeie.

Era în jurul orei 22.00 când s-a produs accidentul în care cele două victime aproape că au fost strivite între maşinile aruncate una în alta. De vină ar fi fost o femeie de 41 de ani aflată la volanul autoturismului care n-a acordat prioritate, spun martorii. Cei doi tineri răniţi au fost duşi cu ambulanţele la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost testati conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Agenţii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabilii cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Brigada Rutieră a fost sesizată despre accidentul produs la intersecția dintre Str. Maria Rosetti si Str. I.L. Caragiale. Șoferul unei mașini, o femeie în vârstă de 41 de ani, se deplasa pe Str. I.L. Caragiale dinspre Str. Icoanei, iar în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Maria Rosetti s-a ciocnit cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care se deplasa pe Str. Maria Rosetti dinspre Bd. Magheru.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a lovit alte patru mașini parcate și două persoane care mergeau pe trotuar. Cele două persoane aflate pe partea carosabilă au fost transportate la spital. Brigada Rutieră precizează că șoferii implicați nu au băut. A fost aplicată restricție pe str. Maria Rosetti dinspre Bd. Magheru și se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul, transmite Mediafax.

România revine la restricții. Ministrul Sănătății a dezvăluit în ce condiții se impune instituirea carantinei în anumite... Femei strivite în timp ce stăteau pe bancă, la poartă. O mașină parcată a fost proiectată de o alta, direct în ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x