Antena Căutare

Accident in lant, la intrarea in Bucuresti: trei raniti

Un copil de 5 ani a ajuns la spital, aseara, victima unui carambol in care au fost implicate trei masini. Accidentul a avut loc pe DN 1, aproape de intrarea in Bucuresti si pare sa fi fost provocat de un tanar de 20 de ani. Grabit sa ajunga acasa, el a inceput sa faca slalom printre masini, dar la un moment dat a pierdut controlul situatiei. Masina lui s-a rasturnat, iar el si pasagera din dreapta au fost aruncati prin parbriz.

Doi oameni au fost grav raniti aseara intr-un accident produs pe DN 1 in zona localitatii Otopeni. Soferul de numai 20 de ani a inceput sa faca slalom in trafic, a lovit doua masini in care se aflau si copii, dupa care s-a rasturnat pe sosea. El si femeia din dreapta lui au fost aruncati prin parbriz.

Accidentul s-a produs pe Drumul National 1, in localitatea Otopeni. Soferul de 20 de ani a facut cateva depasiri in viteza, dar la un moment dat a lovit doua masini dupa care s-a rasturnat. Tanarul si pasagera din dreapta au fost aruncati prin parbriz. La spital a ajuns si un copil de cinci ani, pasager in cea de-a doua masina acrosata.

Soferul de 20 de ani si tanara de pe scaunul din dreapta au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca. Din cauza accidentului, traficul pe Drumul National 1, pe sensul de mers catre Bucuresti, a fost ingreunat mai bine de doua ore.

Au inceput inscrierile la BAC-ul de toamna!... Pe cine intereseaza? Am luat aur la Olimpiada Internationala de Mate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x