Antena Căutare

Accident pe străzile CAPITALEI! Din păcate, trei COPILAȘI au ajuns de urgență la spital!

Un teribil accident rutier a avut loc marti dupa-amiaza, pe Soseaua Antiaeriana din Capitala. Un microbuz s-a izbit de un copac. Sapte persoane au fost transportate la spital, dintre care 3 copii, conform primelor informatii transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Accident pe străzile CAPITALEI! Din păcate, trei COPILAȘI au ajuns de urgență la spital! Galerie
accident capitala

Un teribil accident rutier a avut loc marți după-amiază, pe Şoseaua Antiaeriană din Capitală. Un microbuz s-a izbit de un copac. Șapte persoane au fost transportate la spital, dintre care 3 copii, conform primelor informaţii transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, în accident au fost implicate nouă persoane, iar şapte dintre acestea - patru adulţi şi trei copii - au solicitat să fie transportate la spital. La faţa locului intervin mai multe ambulanţe. Toate persoanele sunt conştiente şi cooperante, a mai precizat ISU.

Accident pe străzile CAPITALEI! Din păcate, trei COPILAȘI au ajuns de urgență la spital!

accident capitala

De asemenea, Brigara Rutieră a precizat că accidentul a avut loc în jurul orei 16:30, după ce şoferului microbuzului, un bărbat de 45 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Antiaeriană, dinspre Şoseaua Alexandriei către Drumul Sării, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultat fiind 0.

Traficul rutier în zonă este afectat în mică măsură, fiind făcută cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor accidentului.

ASE Admitere 2018. Calendarul admiterii la licență iulie 2018... ASE Admitere 2018. Rezultate finale și afișarea listelor cu candidații admiși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x