Antena Căutare

Accident pe Transfăgărășan! O tânără a căzut cu mașina de pe un pod

O tânără în vârstă de 22 de ani a căzut cu mașina de pe un pod de pe Transfăgășan, accidentul s-a produs în zona Piscul Negru. Femeia a fost transportată de urgență la spital, după ce autoturismul a căzut cinci metri în gol.

O tânără în vârstă de 22 de ani a căzut cu mașina de pe un pod de pe Transfăgășan, accidentul s-a produs în zona Piscul Negru. Femeia a fost transportată de urgență la spital, după ce autoturismul a căzut cinci metri în gol.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod pe albia unui râu. Motivul accidentul a fost neadaptarea vitezei în curbă la stânga.

Victima a fost transportată în stare gravă la spitalul din Curtea de Argeş. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş efectuează cercetarea locului faptei, pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care s-a produs evenimentul.

Moment istoric! Regina-mamă Elena a ajuns acasă, după 71 de ani! Emoții imense la Aeroportul Internaţional Otopeni. Vide... Cortegiul Reginei-mamă Elena, popas la Palatul Elisabeta în drum spre Curtea de Argeş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x