Antena Căutare

Accident teribil: O familie de români cu trei copii a fost nenorocită pe o şosea din Germania!

Un accident teribil a avut loc duminică pe o șosea din Germania

Accident teribil: O familie de români cu trei copii a fost nenorocită pe o şosea din Germania!
Accident pe o șosea din Germania

Un teribil accident a avut loc duminică seara pe o autostradă din Germania. În urma accidentului, o familie cu trei copii a fost nenorocită pe viață.

Petru Claudiu, 32 de ani, a murit la locul accidentului, după ce supravieţuise aproape nevătămat impactului maşinii lui cu balustrada.

Românul care locuia la Berlin cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, călătorea spre casă duminică seara, pe B5. La volan era soția sa, pe nume Laura Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta, pe un scaun special pentru copii. Pe scaune pentru copii erau şi micuţii din spate.

Martorii povestesc că imaginea de pe șosea era imposibil de privit. Corpul românului a fost dus la morgă pentru autopsie, iar trupul lui Petru Claudiu a fost pur şi simplu sfârtecat.

sursa: bzi.ro

A fost efectuat primul zbor pe heliportul Spitalului Universitar de Urgență București! Investiția s-a ridicat la un mili... „Am trecut prin umilinţe şi torturi de care mă doare să îmi amintesc”- Închis pe nedrept în China, Marius Balo și-ar put...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x