Căutare Live

ACCIDENT UNGARIA. Primele imagini de la fața locului. Trupurile celor NOUĂ ROMÂNI MORȚI zac în microbuzul zdrobit

Misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor.

Misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor.

"Ambasada României în Ungaria gestionează prin demersuri de asistenţă consulară cazul accidentului rutier produs la data de 22 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România", se precizează în comunicat.

Șeful poliției județene a declarat că mai mulți pasageri din microbuz au fost uciși în accident, iar șoferul camionului a fost rănit. MAE a confirmat că cei șapte morţi sunt toţi români.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă şi se află la faţa locului accidentului pentru a acorda asistenţă consulară, iar vehiculele se pot întoarce pe rute ocolitoare.

Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactului LIVE, pe Facebook (VIDEO)

Din datele obţinute de echipa consulară mobilă rezultă că microbuzul s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi a intrat în coliziune frontală într-un camion care se deplasa pe contrasens. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România.

"Îmi vine să vomit!" Cumperi mâncare, mori cu zile! Noi imagini revoltătoare filmate în cea mai mare piaţă din... ACCIDENT UNGARIA. Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactulu...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x